M~3XL Plius Dydžio NAUJAS Moterų Kinijos Tradicinės Mados Siuvinėjimo Spausdinti Suknelės Lady Moterų Big Trumpas Šalis Midi Suknelė Vestidos

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€25.03 €21.27

Žymos: baby mini drainer, bombonešis 762 žiemą, juoda katytė šviesos, aumar švyturiai, boruto atveju mi 9t, blush gėlių galvos, karoliukai, avietės, vonios stick gyvūnų, kūdikių minj rankinės.

DYDIS:CM KRŪTINĖ PEČIŲ, JUOSMENS PAŽASTŲ VISAI

ILGIS M 88 38 72 37 85 L 92 39 76 40 86 XL 100 41 82 43 87 XXL 108 43 90 46 87 XXXL 116 45 98 49 88

Pastaba: Dėl skirtingos priemonės, metodai ir priemonės, dydis gali skirtis pagal derinama +/-2-4cm nurodytą matavimas.Nedidelis spalvų skirtumas gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tai yra normalu, priimtina klaida.Dėkojame už jūsų suprasti!!! ( 1cm=0.3937 colių )

Įžanga

* Esame profesionalūs pardavėjas plius dydis moterų drabužiai ir teikti aukštos kokybės produktus, kurie jums gali tiesiogiai pirkti iš Kinijos gamykloje.Jei norite pirkti dideliais kiekiais, prašome pridėti į patikusius jūsų diagramos, vietą, kad ir palikite mums žinutę, mes bus suteikti jums geriausia kaina, tada jūs mokate.Jei jums daryti verslą internete, mes priimame lašas laivybos ir duos jums labai gerą kainą.

Pristatymas

* Dauguma iš mūsų pasiūlymų yra skatinamas nemokamas pristatymas (pasirinktose šalyse) Kinija Paštu.Prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant užsakymą, jei jums reikia prekių skubiai.Jei nenorite laukti taip ilgai , prašome pridėti šiek tiek pinigų, kad laivas kitų siuntą.

* Jūs galite susisiekti su mumis prieš mokėjimo, jei norite maišyti didmeninės arba pasirinkti pasirinkite kitą laivybos bendrovė, Mes pakeisti kainų ir kombinuoto vežimo, greičiau siunta per Singapre Išreikšti/ Hongkong Post/ DHL/ UPS /EMS remiantis jūsų užsakymo kiekius.Retais atvejais, pavyzdžiui, Brazilijos ar Argentinos, tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų ar per šventes, taigi, prašome palaukti, už savo sklypo kantriai.Jei norite, kiti siuntimo būdai galimi už papildomą mokestį, galite pasiūlyti mums.

* Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą su tax free arba mažesnis mokesčio nuo importo, Mes jums pareikšti, kad tai yra "dovana", su mažesnės vertės, Jei visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Mokėjimo

* Mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

* Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą, Mokėjimo būdą: http://help.Grafikadeka.lt/payment_method.html

* Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija, Jei nors priežasčių esate nepatenkinti.jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti&keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Kiti Politikos

*Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

*Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ ir 5 žvaigždžių, gavusi mokėjimo.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su item, gavus jį.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.


  • Apdaila: Siuvinėjimo
  • Stilius: kinų stiliaus
  • Siluetas: A-LINE
  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Talėja: imperija
  • Medžiaga: Acetatas
  • Suknelės Ilgis: Virš Kelio, Mini
  • Rankovės Ilgis(cm): Trumpas
  • Modelio Tipas: Spausdinti
  • Lytis: MOTERIS
  • Sezonas: Vasaros
  • Iškirpte: STENDAS