8 Gauja Jungiklio Skydelis Elektroninė Relė Sistema, 12V DC Automobilių, Valčių, Laivų, Off-Road Transporto priemonėms

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€195.89 €184.14

Žymos: rokeris switche skydelis, automobilio led jungiklis, valtis priemonė, fonas gimtadienio, Automobilių Elektronikos Priedai, 12v jungiklis, skydelis daug, šiitų, 8 gauja, valtis jungiklis, valtis skydą jungiklis.

8 Gauja Jungiklio Skydelis Elektroninė Relė Sistema, 12V DC Automobilių, Valčių, Laivų, Off-Road Transporto priemonėms

UNIVERSALUS TINKA - Mūsų universalus jungiklis kontrolės relė sistema yra vietos taupymo ir puikiai tinka 12V DC maitinimo programą, pvz., automobilių, sunkvežimių, visureigis, KETURRATIS/UTV, valtis, jūrų ir kt.

Didžiausia bendra srovė: 50A

Įėjimo Įtampa - 12 Volt DC

Iš Viso Maksimalus Galingumas - 720 W

Vieno išėjimo srovė: 1, 6 kanalų maksimali 20A; 7 iki 8 kanalų maksimali 10A

Lengva įdiegti, atrodo super clean kabinoje ir po gaubtu. 8 gauja jungiklio skydelis leidžia jums kontroliuoti 8 rinkinys LED žibintai ar įtaisų, su mygtuko paspaudimu.Apima 24 daugkartinio naudojimo jungiklį legenda funkcijos, galite tinkinti skydelis specialių priedų nustatyti.Su dideliu stabilumo, stipriu anti-vibracijos ir anti-trukdžių sugebėjimas, ji laimėjo " t būti paveiktos drebulys aplinka.

Kompaktiškas ir universalus dizainas, Super gera ir lengva įdiegti, Saugus ir patvarus, Visiems ateiti į vieną langelį.

Transporto Paslaugos Tipas: Sunkvežimis, Jeep, VISUREIGIS, KETURRATIS, UTV, Nuotykių, Asmeniniai Laivai, Traktoriaus, Dodge Ram", "Ford", Polaris, GMC, 4x4, Golfo Vežimėliai, Motorinių Namuose, ebs.Dėmesio

ĮSITIKINKITE, KAD VISI SUJUNGIMAI YRA TEISINGI PRIEŠ ĮJUNKITE MAITINIMĄ

jshi

1. Tie, laivybos, yra labiausiai populiarus būdas laivą.Ji gali turėti nuotolinio valdymo srityje laivas, jei jums priklauso atokioje vietovėje , informuosime jus, kai laivybos agentas pasakė.

2.Mes neturime turėti jokių papildomų importo muitų , mokesčių, žemės sklypo paskirties šalis;ir laivybos kompanija rinkti iš pirkėjas po pristatymo, kai reikia papildomų dokumentų, nebus įtraukti.

3.Paskelbti vertę ir pavadinimas: "mes pareiškiame apie 30% vertės, prekės pirkėjui iš labiausiai šalies, išskyrus atvejus, šalyje turi būti paskelbti tikrąją vertę.Jei turite specialių pageidavimų, prašome palikti pažymi, kad

Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, kai jūs imtis, kad!!

Pardavėjo Pristatymas Metodas apie : Aramex 5-15days DHL 7-15days FEDEX 7-15 dienų UPS 5-15 dienų Kinija Rašyti ir Pašto 20-35days Kinija Paštu Oro Sklypas

45-60 dienų(jei esate skubėjo gauti prekes

prašome don ' t pasirinkti šį kelią) EPS 10-15 dienų

Klausimas : Ką daryti, jei mano pakuotė yra pažeista, kai jį gauna?

Atsakymas: Kai gaunate prekes, jei pakuotė yra pažeista, prašome atidarykite pakuotę ir patikrinkite, ar prekės yra sugadintos ir tada pasirašyti.Jei yra bet kokia žala, prašome atsisako pasirašyti ir susisiekti su mumis laiku.Mes bendrauti su logistika.

Klausimas : sistema rodo, kad prekės pristatytos prekės buvo patvirtinti, bet aš negavau prekes.Ką turėčiau daryti?

Atsakymas: Prašome susisiekti su mumis laiku, mes bendrauti su logistikos suprasti situaciją, ir tada atsakyti jums

Klausimas : Jei aš gavau tik vieną siuntą ir nustatė, kad jis pažeistas, ką aš turėčiau daryti?Jei aš naudoju jį po trijų mėnesių žalos?

Atsakymas: Kai gaunate prekes, patikrinkite, ar apvalkalas yra pažeistas.Jei taip, prašome atmesti prekių ir susisiekti su manimi.Jei nustatoma, kad ji yra bloga, tiesiog naudojimui, prašome susisiekti su manimi tuo metu, mes išspręsti problemą, atsižvelgiant į situaciją, garantinis laikotarpis yra sugadintas per vienerius metus, mes duosime atsakymą, atsižvelgiant į faktinę situaciją žalos

Jūs galite atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų.Mokėjimas turi būti atliktas pagal galiojančius kartą užsakymus.Grafikadeka.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas, kai mokėjimas baigtas, ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai šis procesas laikas yra per.Jei užsakymas buvo uždarytas saugumo sumetimais, tada jums reikia pateikti prašymą Grafikadeka.lt mokėjimo tikrinimo paštu

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3.Įrodymai Vadovas:

1).Nuotraukos iš skaldytų lemputes

Jums reikės aiškias nuotraukas ir atsiųskite mums.Nuotraukos turėtų būti lempa su įjungimo ir išjungimo.

2).Video neveikia lemputes

Jei nuotraukos negali įrodyti, LED lempos yra su trūkumais, vaizdo reikia.Prašome prisijungti lemputė su 12V maitinimo adapteris ir parodyti mums, vaizdo, kad jūs turite prijungti lemputę teisingai maitinimo laidai.Ačiū.


  • Metų: 2020 m.
  • Darbinė Įtampa: 12V DC
  • spalva: juoda
  • Medžiaga: Lieti, PMMA
  • Medžiagos Tipas: PC, Lieti
  • Max W: 720W
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Prekės Svoris: 1.15kg
  • Specialios Funkcijos: Tvirtas ir patvarus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Pavadinimas: 20200722
  • Elemento Tipas: Jungiklio Skydelis