Ritinio Stiliaus Sėdynės Tipas Akrilo Servetėlių Laikiklis Lapo Popieriaus TB012

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€13.93

Žymos: servetėlių laikiklis popierinės servetėlės stalo, servetėlė, stiprintuvo valdybos atveju, dėžutė servetėlių, automobilių vijoklis, savininkas vystymo stalo, servetėlių žiedas lentelė, lauke nosinė, mechanikas sėdynės, servetėlių laikiklis.

Produkto Aprašymas

Ypatybė:

Tai stačiakampis, plastiko stovai servetėlės dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės skaidraus akrilo medžiaga, ji yra baigta įpurškimo pelėsių ,labai elegantiškas ir modernus.Šiuolaikinės plastikinės audinių laikiklis ,su viena anga į viršų acces servetėlės .ir jūs galite įdėti servetėlės iš apačios ,kuri yra įtvirtinta magnetinių varžtais .

Tokio plastiko servetėlių dozatorius yra labai patvarus ir poveikis, ji yra gera išvaizda ir rytų valyti , Šis elegantiškas audinio turėtojas pridėti madingas prisiliesti prie jūsų vonios kambarį ,

jie perfct namų ar biuro dekoras, jie tinka viešbučio , restoranas , moderni namų .Mes taip pat pateikti stačiakampio akrilo audinio turėtojas ,kai jūs kiekis siekti iki 500 vienetų ,galime pagal užsakymą pagaminti bet kokio dydžio jums ir spausdinti savo logotipą ant akrilo audinių laikiklis.

4 Dydis:

Didelis Dydis:17.7*19.4*6.4 cm, geras pack 16*16cm vystymo,servetėle dydžio, ne daugiau kaip 17cm

Meddle Dydis:17*15.7*6.4 cm,geras pack 14x14cm servetėlė

Mažas Dydis :15*13.7*6.4 cm,geros pakuotėje 12*12cm servetėlė

Klientams:

Dėkojame už jūsų aplankyti mūsų parduotuvėje.Mes tikrai stengiamės, kad suteikti jums mūsų geriausias kokybės produktai už labai patrauklią kainą.Tai, ką mes visada siekti yra savo pilną pasitenkinimą ir ilgalaikio bendradarbiavimo verslo srityje, bet ne visiškai, vieną ar du verslo galimybę.Todėl mes nuoširdžiai tikimės, kad jums mėgautis jūsų apsipirkimas mūsų daiktų ir mūsų profesionalus aptarnavimas.Jei turite kokių nors abejonių ar klausimų, prašome tiesiog nukrito nemokamai praneškite mums.

Jūsų visus klausimus būtų gauti mūsų didelio dėmesio ir greičiausių atsakymų.Vežimą:

Pristatymo metodus, pavyzdžiui, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT ir Kinija Paštu oro yra prieinamos.Jūs galite pasirinkti, kaip už jūsų patogumui.Po shippment, mes norėtume jums pranešti, kelio Nr. už kiekvieną užsakymą, ir jūs galite stebėti savo užsakymų šių oficialių svetainių.

Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Grąžinimo Politika:

Jūs galite užduoti mums grąžinti, arba bet kokio pakeitimo, jei:

Blogo straipsnių buvo išsiųstas jums

Nekokybiškų prekių, kurios jums rasti problemų dėl kokybės.

Mažesnis kiekis, nei jums užsisakyti

Jeigu jūs norite grąžinti prekes, turite susisiekti su mumis per 3 dienas po prekės gavimo dienos ir taip pat prašome pateikti mums pelnas.Jei tai ir yra mūsų kaltės, darbais, tada mes būtų grąžinti pinigai jums arba pakeisti prekes jums.Mūsų principai verslas:

* Sąžiningas geriausius klientus " paslaugas ir aukščiausios kokybės produktus.

* Profesionalios paslaugos už prieinamą kainą

* Puikios komercinės vientisumą

* Greitas ir saugus transportas

* 100% pasitenkinimo garantija Atsiliepimai:

1, Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Mes branginame kiekvieną klientą.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 Žvaigždžių, mums bus malonu padaryti tą patį ir jums.

3, Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (3 žvaigždučių), toliau atsiliepimus, mes stengiamės išspręsti šią problemą, jūs patenkinti, Ačiū už jūsų supratimą.


  • Klojimo Būdas: Sėdynės Tipas
  • Tipas: Audinių Atveju
  • Vidurio dydis: D17*15.7*6.4 cm
  • Stilius: Europa
  • Popieriaus Dydis vidutinio Dydžio: 14*14 cm(5.51x5.51 coliai)
  • Taikoma Audinių: Lapo Popieriaus
  • Formos: Aikštė
  • spalva: Aišku
  • Popieriaus Dydis Didelis Dydis: 16*16 cm(6.3x6.3 colių)
  • Popieriaus Dydis Nedidelis Dydis: 12*12 cm (4.72x4.72 colių)
  • Medžiaga: Akrilo
  • mažas dydis: D15*13.7*6.4 cm
  • Modelio Numeris: TB012
  • Didelis Dydis: D17.7*19*6.4 cm