Sporto salė Portable Pilates Juosta Klijuoti su Pasipriešinimo Juosta Namų Fitneso Sporto Kūno Treniruotės, Pratimai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€13.50 €6.88

Žymos: nešiojami sporto barai, naudotis įranga, vip namų treniruoklių salė, kelionės treniruotės rinkinys, roses stovo valdyba, namų rutinoje fitneso treniruotės, pilotas lazdele, led atsparumas, keychain pilotas, kailio jogos kamuolys.

Savybės:

*1.Interjeras pagamintas iš plieno, didelio stiprumo ir patvarus.

*2.Patvarus ir dėvėti, atsparus smūgiams, neslidus rankenos, naudojant patvarus ir patogus putų, padidinti ilgalaikį elastingumą ir smūgio absorbcijos efektyvumą, tinkamą jūsų rankose.

*3.Vidurio dizainas gali būti greitai prijungti ir atjungti lengva vykdyti.

*4.Multi-purpose: labai tinka jogos tempimo pratimų, atsparumas band mankštos, mažesnį poveikį aplinkai ir išvengti žalos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:TPE + EVA

Spalva:Violetinė, Rožinė

Ilgis:91cm/35.83" (lazdele),85cm/33.46"(virvė)

Dydis:910mm*70mm*70mm/35.83*2.76*2.76"

Grynasis svoris:670g

Bruto svoris:800g

★Apie mus★

◆ Apie mūsų gamybos linija, State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga

◆ Apie mūsų sandėlio

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

◆ PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

◆ LAIVYBOS INFORMACIJA

◆ PAYMENGT METODAS

◆ S ERVICES

▲Grąžinimas: Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai :Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.


  • Modelio Numeris: YL200140
  • Kilmės: KN(Kilmės)