Jogos Headstand Inversija Suolas, Kėdė Fitneso Mokymo Įrangą, Namų treniruoklių Salė Peties antras artefaktas pagalbiniai antras kėdė

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€40.34 €30.66

Žymos: tinka įrengti, silla žaidėjus metalo, biuro darbo kėdė, ergonominių, sporto muscul, stendo sporto salė, pupelių maišas, rankos kėdės, modernaus, pilat, dekoro namai, aprūpinti sporto salė.

Savybės:

1.Geros Sveikatos:Ši jogos inversija išmatose gali padėti organizmo kraujo apytaką, malšinančių skausmą kaklo ir nugaros.Tai yra pakankamai geras miegas, mažinant nuovargį ir padėti su jūsų ūgį.Ji taip pat gali naudoti treniruotės ir prarasti svorio, kaip ir kitų sporto šakų.

2.Daugiafunkcis:Namų treniruoklių Salė, Didžiosios naudoti push ups, pagrindinių darbo ir inversija.Jogos handstand suolelio gali ne tik padeda mums stovėti aukštyn kojom, bet taip pat padeda mums daryti kitus jogos pratimus, pavyzdžiui, liemens mankšta, kojų mankšta, hip-judėjimas ir daugelis kitų jogos pozicijas.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip normalus išmatose, kuriame jūs turite poilsio arba būti batų pakeitimo išmatose.

3.Aukštos Kokybės Medžiaga:aukšto tankio PVC paminkštinta pagalvėlė, U-formos pagalvėlės ir t-pagalvėlės, kad mūsų pečių ir galvos patogiau, kai mes stovėti aukštyn kojom, jokio spaudimo, ne visi ant galvos ir kaklo, ir baltą beržo medinio karkaso konstrukcija, kad ji taptų stabilus ir tvirtas, kai jūs aukštyn kojom.

Aprašymas:

Dizainas jogos apversto taburetės atitinka principą, ergonomikos,tegul visi būti lengvai apverstas.U-formos pagalvėlės ir t-pagalvėlės, kad mūsų pečių ir galvos patogiau, kai mes stovėti aukštyn kojom.Rėmas yra sukurtas remiantis fizinio inžinerijos, ir gali būti saugiai naudojamas.

Techniniai duomenys:

Spalva:balta,mėlyna(pasirinktinai)

Medžiaga: Beržas + PU odos

Dydis: 63*41*38cm

Pakuotė:

1 * Joga antras kėdė

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.


  • Departamentas Pavadinimas: MOTERIS
  • Kilmės: KN(Kilmės)