99.9% Ozono ir UV Sterlizer Lange du kartus Dezinfekuoti Namų Sausas Manikiūro Rinkinys, Ozono Generatorius Sterilizer už Mobilųjį Telefoną

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€24.39 €17.07

Žymos: telefonas sanitizer dėžutę, keramikos ozon plokštė, uv box, byla sony xperia 5, uv dezinfekuoti dėžutę, dezinfekuoti telefono, dezinfekavimo uv box, moldes manikiūro, uv-c lempa, generatorius ozon.

Savybės:

* 99.9% sterilizacijos, 3 minutes.UV spindulių ir ultravioletines lempos vamzdelis, sterilizavimo technologijos, stiprus energijos, žudo mikrobus, mobiliuosius telefonus, 13W Max galingas maitinimo palaiko stiprus sterilizacija galia.

* Anti-radiacija, lempa yra išjungta, kai dangtis yra atidarytas.Darbo antspaudas yra neskaidri, ir jis bus automatiškai išjungiamas, kai laikas baigėsi.Ji nustos veikti, kai dangtis yra atidarytas.Principas yra, kad ultravioletinių spindulių.

* 180S 99.9% Ozono ir UV Nagų Sterlizer Dvigubai Dezinfekavimo Sausas Manikiūro Rinkinys, Ozono Generatorius Sterilizer Vinių.Šis dezinfekavimo langelį skiriasi nuo pigūs Led šviesos.Šis UV lempos vamzdelis išskiria ozono poveikio ir ultravioletinių spindulių.Ji turi dvigubą dezinfekavimo ir sterilizavimo poveikį.Poveikis naikina bakterijas, per tris minutes gali pasiekti 99.9%.Ne tik apšviesta dalys gali būti dezinfekuojamos, bet ir ozono yra svarbesnė.Gali būti, pasklidusių po visą kiekvieno kampo ir skirtumas, kad jai nėra vietos paslėpti

* Galima dezinfekuoti daug daiktų.Šis produktas gali dezinfekuoti daug produktų, tokių kaip kaukes, apatinis trikotažas, dantų šepetėliai, mobilieji telefonai, nagų įrankiai, stalo reikmenys ir pan., kaip ilgai, kaip elementus, kurie gali būti įgyvendinti, gali būti dezinfekuojami.

* Nešiojamų dezinfekavimo UV šviesos.Puikus dizainas ir puikus dydis, kad sterilizavimo dėžutė lengva nešiotis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Ultravioletinės Dezinfekavimo Dėžutę

Medžiaga: ABS

Maitinimo režimas: USB

Valdymo būdas: mygtukas

Maksimali galia: 5W

Dydis: 230 * 115 * 100mm

Spalva: Rožinė

Pakuotės įskaičiuota:

1 * Ultravioletinių Dezinfekavimo Dėžutę

1 * USB įkrovimo kabelis

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: ZUIDID