Naujas Columbus P-1 P1 Profesionalus GPS Duomenų Kaupiklis IP66 atsparus vandeniui 10Hz įmontuotą judesio jutiklį MTK 3339 chipset 66-kanalų WGS-84

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€108.92

Žymos: mini gp, gp tracker, švyturys "bluetooth", multimetras datalogger, wg2, GPS logger, 10hz gps imtuvas, miško kirtėjas, duomenų kaupiklis, usb, galia datalogger.

Unikalūs: IP66, bet kokiu Oru, bet Kur!

P-1 prisitaiko prie bet kokios išorinės aplinkos, kad netinka GPS prietaisai, ar ledo, šalčio, lietaus, sniego, ar dykumoje, Obojus, paplūdimys...P-1 yra pastatytas su aukščiausius apsaugos savo veislės* visiems-oras operacija, teikti normalus medienos ruošos net su ilgalaikio poveikio didelės drėgmės ir dulkių.P-1 taip pat veikia didesnę temperatūra nuo -10°C iki 50°C, užtikrinti normalią naudoti aukštos platumos ir atogrąžų srityse. *IP66 reikalavimus.Visada sugriežtinti savo guminį dangtelį apačioje prieš naudojimą.

50 darbo valandų Itin Ilga Baterijos veikimo laikas

Savo naujai pristatytas P-1 garantijų daugiau nei 50 darbo valandų*, pakankamai visą savaitę darbą (kirtimų 10 valandų per dieną, 5 dienas per savaitę) ir lenkia bet kurį konkurentą rinkoje (pagal statistiką spalio 2018 m.). *Nepertraukiamas miško ruoša, tuo 10Hz ir 20°C aplinkos temperatūrai.

Dvigubos Funkcijos Mygtukas

P-1 yra unikalus dual funkcija, mygtukų ir funkcijų mygtuką, gali būti apibrėžta kaip daug funkcijų, pagal jūsų reikalavimą.Galite pristabdyti/tęsti registravimą bet kuriuo metu!Pradėti ir sustabdyti gali išvengti daug nereikalingus duomenis ir optimizuoti kelio informaciją.Taip pat galima pridėti dviejų skirtingų tipų LV.

Pažangi Režimas: Auto Power On ir Spy Režimas

P-1 yra automatiškai Įjungtas/Išjungtas su transporto priemone, nereikia rankiniu būdu valdymo.Į Spy režimas, P-1 patenka tylus ir lemputė nedega darbo būseną ir gali padidinti ištvermę iki 7 dienų.

G-Jutiklis Judesio Aptikimo

P-1 turi įmontuotą judesio jutiklį.Kai judesio aptinkamas, jis gali būti pažadintas ir pradėti registravimą, iš karto.Paprastas GPS duomenų kaupiklis dar veiks, kai transporto priemonė sustoja,tokiu atveju ji bus suvartojama daugiau energijos ir gamina nepageidaujamų taškų duomenis.Kai P-1 yra statinio ar neteko palydovo signalo, daugiau nei 5 minutes, ji automatiškai įvesti laukimo valstybės maksimaliai taupyti energiją.Pažangi dizainas bus optimizuoti kelio duomenys lengvai informacija organizacijos.

Atnaujinti Firmware Sau

Ateityje, mes ir toliau gerinti produkto laikas ir atnaujinti firmware P-1. Jūs galite atnaujinti firmware oficialioje interneto svetainėje, siekiant užtikrinti, kad prietaisas yra aukščiausios būklės.Atnaujinimo priemonių nereikalauja specialių įrankių, ji yra greita ir lengva valdyti.

Patikimumas: Greitas ir Stabilus Duomenų Saugojimas

P-1 žurnalus, tiksliai ir kiekvieno duomenų iš jūsų kelio su pažangių optimizavimo algoritmas veikia greitai, stabiliai, ir ultra-low-power ARM procesorius.Jis įrašai didžiulės apimties duomenų patikimumas geriau nei 99.998%* ilgą laiką.Columbus duomenų kaupiklis serija suteikė stabilią ir veiksmingą medienos ruošos labai mažos nesėkmės rodiklis nuo savo veiklos pradžios 2009 m. Spustelėkite norėdami sužinoti daugiau apie sėkmės istorijas ir partnerių> *Remiantis mūsų tyrimų rezultatai.Kelio taškai yra prarastas, tuo tikimybė mažesnė kaip 0.002%, arba ne daugiau kaip 1 iš kas 50 000 įrašų.

Kokybiškos Medžiagos

P-1 yra suprojektuoti su patvarumo ir ilgaamžiškumo galvoje.Ji gali pasigirti būtent struktūrinio atveju, juosianti sandariai sumontuoti komponentai.Jos mygtukai ir kortelių lizdai iš Alps Electric (Japonija teikti ilgalaikės ir patogiai manipuliuoti.Mygtukai net garantija 100,000 ar daugiau ciklų operacija.Pastatytas su ABS+PC medžiagos, ypatingas santykis, kai 50% daugiau atsparus trinčiai*.Visi ryšiai tarp mygtukų atveju, taip pat guminį dangtelį apačioje, yra uždaromos skydas iš vandens ir dulkių, bet ekstremalios oro sąlygos. *Lyginant su V-990.

Greitas ir Tikslus Padėties nustatymas Veiklos

Puikus GPS prietaisas atsispindi greitas, pastovus ir tikslus padėties nustatymas.P-1 yra įrengta naujausia GPS RF front-end ir baseband apdorojimo modulius, specialiai skirtos labai mažos juostelės gauti antena, greito nustatymo rezultatus.Be to, P-1 naudoja Kolumbas " EPS4 technologija* ir palaiko DGPS.Derinant labiausiai pažangios techninės ir programinės įrangos konfigūracijos, P-1 atlieka gerai padėties nustatymo rezultatus, ir pastatomas greitai ir stabiliai įvairiose darbo aplinkose, pavyzdžiui, miesto ir priemiesčių, ir užtikrina aukštą tikslumo pramonėje. *EPS4 yra Tvirtesnis Padėties nustatymo Sistema 4th Gen. ketvirtos kartos patobulintas padėti vietos nustatymo technologija, sukurta Columbus naudoja protingai optimizuotas algoritmus, iki minimumo sumažinti rinktis inertiškos valstybės, o pagerinti stebėjimą dinamiškas.


  • Prekės Pavadinimas: GHYDO