2020 m., Naujas Nešiojamas Smart Plastikinio Butelio Pjovimo Lauko buitinių Buteliai Virvę Priemonės "PASIDARYK pats" Amatų Butelis Virvę Cutter Kūrybos įrankis

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€4.21 €3.37

Žymos: bottl cutter, smt sujungimas įrankis, kūrybos stiklo butelis pjovimo įrankis, nemokamas pristatymas medienos apdirbimo įrankis, fraise helicoidale, cutter smart, cutter, priemonė medienos, oro ašmenų peilis, keramikos pjovimo įrankis.

"PASIDARYK pats" Tiekia : medžio Apdirbimas

Supjaustyti Storis : Paprastas plastikinis butelis

Modelio Numeris : Plastikinio Butelio Cutter

Ilgis : 140mm

is_customized : Taip

Naudojimas : Kiti

Medžiagos : Medis + Metalas

Svoris : 100g

Pakuotė : 1 vnt Plastikinis Buteliukas Cutter

Nešiojamų Smart Plastikinio Butelio Pjovimo Lauko buitinių Buteliai Virvę Priemonės "PASIDARYK pats" Amatų Butelio Pjovimo Lynas

Aprašymas:

Šio plastikinio butelio pjovimo daro perdirbimo net protingesni.Su juo, mes galime pakartotinai naudoti ir perdirbti plastikinius butelius, visų rūšių ir paversti juos patogu universalus patogu, lynai, kurie bus pakeisti būdą, atliekų perdirbimas.Tai lengva laikyti, vežti ir saugoti, ir jis gali būti savo ilgalaikį strateginį sąjungininką tekinimo plastikinio butelio problemų į smart plastiko sprendimus.

Tai yra labai naudinga, nes virvę surišti senų daiktų ir skirtingų spalvų butelio lynai gali papuošti mūsų sode, puikiai tinka naudoti namuose.

Savybės:

1. Su šiuo nešiojamų pažangi priemonė, jūs galite lengvai padaryti bet kokią plastikinių butelių, pavyzdžiui, riešutai, vaisių sulčių, sodos vandens butelius į plastikinį virvę puikiai, susitikimas visų rūšių naujumo ir crazy idėjų iš jūsų.

2. Pakartotinai naudoti ir perdirbti plastikinius butelius, visų rūšių, jas paversti patogus universalus patogu, lynai, keičiant kelią perdirbimas.

3. Ekonomiškas, ekologiškas, ir naudinga priemonė, avarijos atveju.

4. Tai lengva laikyti, vežti ir saugoti, ir jis gali būti savo ilgalaikį strateginį sąjungininką tekinimo plastikinio butelio problemų į smart plastiko sprendimus.

5. Puikiai tinka naudoti namuose.Virvė gali susieti senų daiktų ir skirtingų spalvų butelio lynai gali papuošti mūsų sode.Pastaba: Dauguma vartotojų nežino, kaip naudoti šį produktą.Iš tiesų, naudoti šią "PASIDARYK pats" įrankis yra sunkiau.Jei jūs nežinote, kaip naudoti arba iškirpti gražių lynų, jūs galite žiūrėti mūsų instructional video arba susisiekite su mūsų klientų išmokyti jus, kaip naudoti ji~ laukiu jūsų užsakymą.

Naudojimo veiksmus:

1. Šilumos plastikinio butelio šiek tiek aukštos temperatūros (ugnies, kol butelis yra lygus ir plokščias)

2. Supjaustyti peiliu ir vieta plastiko butelio pjovimo

3.Tik nuolat traukiamosios

"PASIDARYK pats" pasiekimų paroda

DYDIS


  • Supjaustyti Storis: Įprasta plastikinio butelio
  • Modelio Numeris: Plastiko Butelis Cutter
  • Naudoti: Kita
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Ilgis: 140mm