6pcs/set dvipusis PU Odos Padėkliukai Gėrimų su Laikikliu, vientisos Spalvos Apvalios Karščiui Atsparus Kilimėlis Miestelyje Rinkinys

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€9.93 €6.95

Žymos: miestelyje taurė, miestelyje gėrimas, havajai tapetai, taurės kilimėlis, miestelyje rinkinys, lova šilčiau, pu odos overgrip, placemat pu odos, stiklas matinis, aukso placemat.

6pcs/set dvipusis PU Odos Padėkliukai Gėrimų su Laikikliu, vientisos Spalvos Apvalios Karščiui Atsparus Kilimėlis Miestelyje Nustatyti ✅Gerai Padarė: Padėkliukai yra pagamintas iš aukštos kokybės PU odos. 6 gabalus su linksmais laikiklį.Kiekviename miestelyje yra idealus dydis(4.0 colio) ir tinka visų komercinių tipo taures ir puodelius. ✅Paprastas Dizainas : dvipusis odos medžiagos, skirtos su unikaliu balto marmuro .Ir ji atrodo stilingas ir elegantiškas, tinka modernių ir klasikinių namų stilius. ✅Naudojimo aplinkybės: pakrančių galite apsaugoti savo baldus iš vandens ženklų subraižyti ir sugadinti.Idealiai tinka šalims, biurai, žaidimas naktų ir namuose. ✅Lengva Valyti: Super lengva valyti balta padėkliukai ir jie nevartokite gėrimų dėmes sukelia gerti stiklo. ✅Pakavimas: Supakuota aukštos kokybės kartono dėžutė.Idėja dovana jūsų šeimai ir draugams.Specifikacija: Kiekis: 6Pcs Skersmuo: 10cm/3.9 colių Medžiaga: Pu Oda Spalvos: Juoda, balta, ruda Funkcijos: 1.100% brand new, aukštos kokybės, stilingi, prabangūs ! 2. Tvarkingai siuvimo,išskirtinį procesas, gryna juoda su balta siuvimo,daugiau gražus. 3. Aukšti europos stiliaus dviaukščiai oda, mados namų dekoracijas. 4. Atsparumas dilimui, atsparumas slydimui,antisepsis ir drėgmei. 5. Dėmėms atspari, lengvai plaunamas.Gali būti valomi lengvai po tekančiu vandeniu. 6. Dviaukštis oda, gera šiluminė izoliacija, apsaugo jūsų stalo. 7. Aukštos kokybės vidinis ir išorinis odos, medžiagos, minkštos, mados jausmas. 8. Tinka biuro stalo, viešbutis, restoranas, kavos kambarys, gyvenamasis kambarys, miegamasis, studijų kambaryje ir t.t. 9. Ne savitą kvapą.Rinkinį sudaro: 6 * Puodelio padėkliukai 1 * Miestelyje turėtojas, Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Modelio Numeris: ZW1259
  • Prekės Pavadinimas: Jore Fitool
  • Formos: ROUND
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas: Kilimėliai & Pagalvėlės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: PU