50Pcs 10g/20g/50g/100g Mini Tuščias Stiklainis Puodai Kosmetikos Makiažas Konteineriai, Veido Kremas, Lūpų Balzamas Konteinerių Daugkartiniai Buteliai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€15.12 €10.59

Žymos: lūpų puodą, jar puodą, tuščias lūpų, 5ml puodą, kremas jar, jar cosmet, lūpų balzamas puodą, 5g puodą, jar plastiko, 3g jar.

PRODUKTO PRISTATYMAS :

Ypatybė:

1.Aukštos kokybės ekologiška medžiaga, aplinkos apsaugos ir bekvapis, patogus ir sanitarijos naudoti.

2. Subtilūs apdailos.Butelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, thermostability ir forma, saugojimo, netoksiškas ir jokios taršos.

3. Butelis burną uždaromos veiklos yra labai gera, sveika, saugos ir nėra nuotėkio.

4. Maža ir lengva yo atlikti, naudojama odos careproduct subpackage, patogus naudoti.

5. Antibakterinis medžiaga, saugai ir aplinkai, draugiška, švelni ir mažas, atlikti bet kuriuo metu.ntainer, pagaminti iš PS Polistirolas, padengti, pagamintas iš PP Polipropilenas.

Spalva: Skaidrus konteineris su aiškiai dangteliu.(Mes taip pat parduoda aišku, konteineris su juoda/balta dangtis, prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia).

Pakuotė: 50pcs/pak

Spalva: balta

Medžiaga: PETG / PP

Produkto Forma: 10g/20g/50g/100g

Spalva: Balta/Rožinė/Žalia/Geltona/Skaidri

Naudojimas: Verslo kelionių, namų, kempingų ir daugiau.

Patogu ir praktiška padalinta įkrovimo butelis nustatyti, kasdien viliojimo reikmenys, lengva jūsų kelionės, visada elegantiškas vaizdas.

Šiltas Patarimai:

Prašome pack aukštos temperatūros ir aukšto PH medžiagų.Naudokite šiltą vandenį, kai valymo, nenaudokite karšto vandens, siekiant išvengti aukštos temperatūros deformacijos


  • Kiekis: 5vnt
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 10g/20g/50g/100g
  • spalva: Balta
  • Medžiaga: Polipropilenas