Vyrų Ir Moterų Korsetas Pilvo Riebalų Deginimas, Sidabru Dengtos Liemenė Veikia Prakaito Sporto Lieknėjimo Vest Korsetas Prakaito Shaper Sauna Liemenė

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€3.93 €2.99

Žymos: termoterapio shaper moterims, pirtis marškinėliai, sauna kostiumas, prakaito pante vyrai, pirtis liemenė, v slim piniginės, mėlyna gimnastikos rinkinys, prakaito liemenė moterims, korsetas moteris, vyrai, sauna liemenė.

Pilvo Riebalų Deginimas, Sidabru Dengtos Liemenė Veikia Prakaito Sporto Lieknėjimo Liemenė

Pakuotė:

1 * Riebalų Deginimas Liemenė

Savybės:

1.DĖVĖTI NEPASTEBIMAI: bako viršuje gali būti dėvimi nepastebimai pagal jūsų drabužiai arba dėl savo pačių sukurti plonas siluetas ir skatina greitą vandens svorio.

2.PREMIUM MEDŽIAGOS: derinys audiniai dirbti kartu, siekiant paspartinti natūralios kūno šilumos ir sukurti intensyvios sauna-kaip patirtį.

3.MAKSIMALUS KOMFORTAS: Lengvi ir lankstūs, o tai leidžia visą spektrą judesio per treniruotes, kardio, ir kasdienę veiklą.

4.GAUTI FORMOS, O IEŠKO PUIKUS: Jis stiprina natūralų savo kūno formos duoti lygi ir plokščia atrodo, kad įprastos treniruotės drabužius tiesiog negali pateikti.

5.LABAI EFEKTYVUS: Užtikrina, kad jūsų krūtinės raumenys yra įsitaisiusi o jums dirbti iki prakaito perteklių riebalų išjungti ir pasiekti savo tikslus sparčiau.

Aprašymas:

1.MOBILUMO ATITINKA ORUI,Ji dagčiai atokiau drėgmės ir leisti jai išdžiūti greitai, todėl, kad jums nebus jaustis šlapias nuo perteklinis prakaitavimas.

2.LIEKA VIETOJE,pasižymi anti-slydimo juostos, siekiant užtikrinti, jis lieka vietoje ir neleidžia pereiti ant jūsų kūno, ypač per intensyvias treniruotes.

Techniniai duomenys:

Spalva:juoda, mėlyna

Tipas:vyrai,ms(pasirinktinai)

Pagrindinės audinio sudėtis: spandex

Pareigos: formavimas, rinkimas, formavimas, pilvo

Ar ne: Ne

Ilgis: juosmens

Ar jis yra vientisas: Nr.


  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiaga: Spandex
  • Kilmės: KN(Kilmės)