Rankiniai Voleliu, Teptuku Nešiojamą Patogus Lubos, Vidaus Apdaila, Sienų Tapybos Įrankis

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€10.03 €8.33

Žymos: edger dažai, švarus sumažinti dažų roller edger, nustatyti dažų voleliai, mini volas, kūrybos sienų dažymo įrankiai, teptukų, dažų volelis, dekoro roller, "samsung galaxy note 8" lcd ekranas ir skaitmeninis keitiklis, dekoratyvinis roller plytelių, putų dažų volelis.

Tinka: Tinka žurnalas dažymas, dailė ir amatai, sienų apdaila arba formą, stalviršio dangos, baldų, tvorų remontas, dažų, namų puošybai.Tankūs pluošto struktūra roller rankovės gali sumažinti varva ir purslų metu tapyba.

Puikių Rezultatų: Patvarus ir tinka visų tirpiklio pagrindo, puikius dažymo įrankiai, tinka profesionaliems ir "PASIDARYK pats" dažymas/sandarinimo projektus.

Lengva Priežiūra: Lengva remontuoti ar remonto dažai, auto dažai gali būti saugomi ateities naudoti.Lengva naudoti, ne teptuku ženklų.

Jis tinka įvairių spalvų dažų, tai patogu ir greita spalva, ir jis neturi būti naudojamas, pavyzdžiui, tradicinis senovinis sienų dažymo įrankiai.Jis nebus jums padengtas dažų

dydis:15 x 5 x 5cm

Medžiaga:plastikas

spalva:Skaidri spalva

Pakuotės Turinys:

1 * Rankiniai voleliu, teptuku

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA