Dantų šepetėlis sterilizer UV saulės energija yra atsparus bakterijų, kurios sukelia blogą kvapą ir dantenų uždegimas (gingivitas).

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€22.54 €11.27

Žymos: ilgas šepetėlis, šerių šepetys dantų, šepetėliu dantų šepetėlį su kviečių šiaudų, dantų išspausti, minkštas dantų šepetėlis, dentalbrush, kinija dantų šepetėlis, dent šepetėlis, binchotan anglis, mados dantų šepetėlis.

Saulės Ultravioletinės Nemokamai Perforuotas Tualetas Sterilizacija, Dantų Pasta Kabinti Stovo Siurbimo Sienos Tipo

【Įėjimo įtampa】DC5V

【Įėjimo srovė】450mA

【Baterijos talpa】1200mAh

[Įdarbinimo metodas] Įklijuoti ir vieta

【Gaminio dydis】190*125*47mm

Stilius: Europos

Įdarbinimo metodas: Paste

Populiarus elementai: vientisos spalvos

Taikoma žmonės: visuomenės

Produkto bruto svoris: 350g

Produkto savybės: Pažangi dviguba sterilizacija UV + photocatalyst Mika triušio dantų šepetėlį sterilizer yra protingas daugiafunkcinis dantų šepetėlį turėtojas, valo ir apsaugo jūsų šeimos žodžiu įranga.Kai nenaudojate dantų šepetėlį, sterilizuoti buitinių dantų šepetėlį.Infraraudonųjų spindulių protingas indukcijos sistema įgalina jį įjungti, kai asmuo metodus, ir sterilizuoja, kai asmuo palieka.Kad ji saugiausia high-tech smart dantų šepetėlį turėtojas.Į Mika triušio dantų šepetėlį sterilizer turi saulės įkrovimo sistema, ir ji gali būti papildytos, kai jis yra veikiamas šviesos, be tiesioginių saulės spindulių.Ličio baterijos energijos saugojimo, energijos taupymo ir aplinkos apsaugos, visiškai atsikratyti pančių lizdai.Ne išorinis maitinimo šaltinis yra reikalingas, todėl vonios kambarys aplinka graži ir elegantiška.

projekto aprašymas:

Dantų šepetėlį turėtojas: namų dizainas gali saugoti iki 5 dantų šepetėliai, įskaitant elektros dantų šepetėlį vadovai.

Dantų šepetėlis dezinfekavimo: Ultravioletinės sterilizer bus naudojama labai daug super ultravioletinės šviesos bombarduoti savo dantų šepetėlį.Tai ypač veiksmingai naikina bakterijas-virusai-micro-pelėsis-pelėsis ir daug kitų mikroorganizmų, kurie augti ir daugintis dantų šepetėlį plaukus.

Ultravioletinių sterilizatoriai, taip pat yra atsparus bakterijų, kurios sukelia blogą kvapą ir dantenų uždegimas (gingivitas).

Lengva įdiegti: tiesiog nuplėšti dvipusės juostos, paspauskite 3 kartus, ir tada įdėkite sandarinimo aplink jį.Įsitikinkite, kad įdiegti jį ant švaraus, lygaus sienos.

Ultravioletinės spinduliuotės aptikimo technologija, anti-virus nepakenks odai.

Penkių nepriklausomų šildantys ir mokslo lenktas pakabučiai gali sumažinti susisiekti taršos.

Ultravioletinė dantų šepetėlį turėtojas yra pagamintas iš ABS medžiagos, netoksiškas ir bekvapis.Vaikų dantų šepetėlį turėtojas turi įmontuotą 1500mA ličio baterija, USB jungtį, 360S automatinė laikas LCD ekranas, ir ultravioletinių spindulių lempos sustoja po darbo.

Įmontuotas magnetinis jutiklis, žmogiškas dizainas, siekiant užtikrinti saugų naudojimąsi.

Nereikia įterpti efektyviai sterilizacija.

Veikimo būdas: mechaninė

Maitinimo režimas: USB / saulės

Matmenys: 200x75x40mm

Maitinimas: DC9V / AG220V

Srovė: 345 mA

Lifetime: lemputė> 8000H

Į paketą įeina: 1X sterilizuotas dantų šepetėlį turėtojas, 1X duomenų kabelis 1X lipnios etiketės, 1X Kinų, anglų ir Japonų instrukcijos

pastaba:

Per liejimo procesas, pernelyg stora kanalo sąlygų, gali ir kilti.Siekiant užtikrinti, kad dantų pasta yra išspausti, sklandžiai, prieš diegdami dantų pasta, prašome pašalinti kanalo su kai kurių dalykų (pirmąjį naudojimą).

Prieš įdiegdami programą, šalinamo oro dantų pastos vamzdelį.Diegimo metu, mes rekomenduojame, kad jūs pasukite ir įdėkite dantų pasta išsiųsti oro.


  • Stilius: Europos
  • Funkcija 1: UV Ultravioletiniai dantų Šepetėlis
  • Funkcija: Dantų Šepetėlį Turėtojas + Dantų Pasta Turėtojas + Išspausti Dantų Pastos
  • tūrio svoris: 0.22 kg
  • Tipas: UV dantų šepetėlį Sterilizer Dezinfekavimas
  • Dantų Šepetėlį Turėtojas Dydis: 20x7.5x4cm/7.9x2.9x1.6inch
  • Galia: USB Įkrovimas
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • LIFETIME: Lemputė> 8000H
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: DC 9V / AG 220V
  • Taikoma Žmonių: visuomenė
  • Įdarbinimo Metodas: Pasta
  • pakuotės dydis: 19*12.5*4.7