Foxwell NT634 OBD2 Automobilių Skeneris Keturių Sistema EPB Naftos DPF Reset 11 Specialias Funkcijas, OBD 2 ODB2 Automobilių Diagnostika Scanner Tool

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€360.66 €187.54

Žymos: foxwell atveju, obd2 skaneris, obd2, JAPONIJA, blokuoti msi gt60, automobilio lipdukas, "bluetooth" odb2, 2 guoba, automobilių diagnostikos aparatūra, Automobilių remontas įrankis.

Foxwell NT634 OBD2 Automobilių Skeneris Keturių Sistemos Kodas Reader 11 Specialias Funkcijas, OBD 2 ODB2 Automobilių Diagnostikos Skaitytuvas Įrankis

Foxwell NT634 yra naujos Kartos Profesionalus Skeneris,horizontalus ekranas dizainas, rankiniai operacijos, lengva naudoti.ji siūlo techinicians ir entuziastai lengvai ir už prieinamą kainą sprendimas nustatyti rūpesčius visos sistemos pagrindinių Amerikos, Azijos ir Europos daro.Be to, naftos, šviesos, reset ir EPB paslaugas; reset,DPF regeneracija,TBA/TPS,ir akumuliatoriaus konfigūracija.

Privalumai Naujausias OBD2 Automobilių Skeneris Foxwell NT634:

1.Paramos Keturių Sistemos Diagnostika ir 11 specialias funkcijas, dėl kelių transporto priemonė( includeing vėliau kaip 2018/2019 modeliai ).

2.Identifikuoja automobilį qiuckly ir lengvai su viena pagrindinių VIN skaityti, ECU nuskaito informaciją.

3.Skaityti ir aiškiai kodai visų elektroninių modulių.

4.Multi Kalbų Palaikymas: Korėja, Ispanų, Portugalų, Prancūzų, Švedų, Anglų, Olandų, Japonų, Italų, Vokiečių,Rusų .

5.Rodo, jutiklis live data ir suteikia dienos diagrama, ekranas freeze frame dienos.

6.Susilieja PID grafikus lengva ir intuityvi diagnozę.

7. Taip paprasta, kaip 1-2-3 su dideliu TFT spalvotas ekranas ir meniu varoma operacijas.

8.Daugiakalbis meniu funkcijos ir kodas apibrėžimai.

9.Atnaujintini per USB kabelis, pateikti gyvenime nemokamas atnaujinimas internetu ir Techninės pagalbos paslauga.

10.Ergonmic dizaino ir tvirto pastatyta tiek parduotuvėje ir kelių tyrimai.

Foxwell NT634 Keturių Sistema OBD2 Automobilių Diagonostic Įrankio Funkcijos:

1. Universali OBDII/EOBD Varikliais Skenavimas: obd2 diagnostikos kodų skaitytuvas suteikia išsamią OBDII diagnostikos pasaulio OBDII/EOBD transporto priemonių, skaito ir aiškiai kodai, išsijungia, MILs, prašymai ir bylos gyventi jutiklių duomenis, ebs.išskyrus tiesioginį duomenų skaitymo .Be to, jis palaiko visus 10 OBDII bandymo režimus, includs režimas 6 bandymų.Galingas diagrama geba suteikia "tikrą vaizdą" apie tai, kas vyksta automobilyje, kuris leidžia jums sutelkti dėmesį į bet kokį įtartiną ar simptomas-konkrečių duomenų parametrus.

2. Keturių Sistemos Diagnostikos & Scan: Šis automobilis obd2 skaitytuvas gali nuskaityti ir išvalyti gedimų kodai Keturių pagrindinių sistemų , įskaitant Variklį, oro Pagalvė/SRS, pavarų Dėžė, ABS , pateikti jums tikslios duomenų rezultatai apie triktis ir diagnostikos problemų.

3. 11 Specialios Funkcijos: SAS iš Naujo, EPB iš Naujo, Oil Service Reset, DPF Regeneracija, PSSS iš Naujo, TBA/TPS iš Naujo, BRT Paslauga, TPM Funkcija, purkštukas (benzinas) kodavimo, Pavarų Gyvenimą, Keistis Skaitiklio.

4. Greitai Nustato VIN Numeris: vienas-spauskite jums vechicle informaciją, įtraukti VIN numeris, išleidimo metai, modelio ir variklio tipą.tada galite įvesti pilną sistemos diagnostika tiesiogiai.tai yra labai patogu ir greitai.

5. Data Manager": Peržiūros bandymų dienos įrašėte, padės analizuoti problemą.ir jūs galite spausdinti data, iki FoxAssist.

6. Platus Transporto priemonių Aprėptis: Suderinama su beveik visų OBDII automobilių, Visureigių, mikroautobusų, lengvųjų sunkvežimių parduodamas visame pasaulyje.Gebėjimas greitai skaityti, ir aišku Keturių sistemos gedimų kodus 61 gamintojų, Amerikos, Azijos ir Europos transporto priemonių. ( Apimančius naujausias 2018/2019 automobilių modelių. )

7. Gyvenime nemokamai atnaujinti: Su interneto prieiga, galite visada turi naujausią klaidų, naujų transporto priemonių, naujai pridėta parametrus ir funkcijas ranka.Vienerių metų garantija yra siūloma, ir grąžina jį, kai norite.

8. Daugiakalbės: pagalba 11 rūšių kalba , apima anglų,ispanų, portugalų, prancūzų, švedų, olandų, Japonų, italų, rusijos, vokietijos, Korėjos, Patenkinti vartotojų poreikius įvairiose šalyse.

Foxwell NT634 Keturių Sistemos Diagnostikos & Scan:

Variklio Diagnostikos Sistema: diagnostikos įrankis gali padėti aptikti variklio uždegimo, kuro įpurškimo, oro ir kuro santykis, ir išmetamųjų dujų emisijos sąlygas Variklio sistema siekiant padidinti transporto efektyvumą, taupyti energiją ir mažinti išmetamųjų teršalų kiekį.Transmisijos Diagnostikos: Tai daro puikus jausmas, saugus vairavimas, kai jūsų automobilis yra slydimo ar sunku pereiti.Šis diagnostikos skaitytuvas gali suprasti problemas, atlikti per svarstymą kodais Perdavimo sistema, arba patikrinti jo sveikatos būklė per live duomenų peržiūra.ABS Sistemos Diagnostika: Diagnozavimas ABS problema visada turėtų pradėti su apžiūra, visas stabdžių dalys, kitą, jums reikės priimti ABS kodus pasakyti kur problema yra, ir tai, ką šis skeneris, kaip ir jūs.SRS oro Pagalvė Diagnostikos Sistema: SRS, saugos kėdutės, yra sudaryta smūgio davikliai, valdymo modulis, ir oro pagalvės save, ir šis diagnostikos prietaisas gali aptikti kiekvieną elektroninių parametras patikrinti jo sveikatos būklę.


  • Foxwell NT634 Funkcijos 5: TBA/TPS droseline sklende Derinimas iš Naujo
  • Garantija: Vienerių Metų Garantija
  • Specialios Funkcijos: obd2
  • Paramos Sistemų: Variklio,ABS,SRS,Perdavimo Sistemos
  • Atnaujinti: Paramos Gyvenimą Nemokamai Atnaujinti Internete
  • Po pardavimo Paslaugos: Grįžti & Grąžinimui
  • Programinės Įrangos Versija: Naujausias Neribota Nemokamai Atnaujinti Internete
  • Programinės Įrangos Atnaujinimas: Taip
  • Prekės Pavadinimas: FOXWELL
  • Elemento Tipas: Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
  • Aparatinės Įrangos Versija: Naujausias Automobilių Scaner
  • Foxwell NT634 Funkcijos 1: ABS,SAS,SRS,EPB iš Naujo
  • Foxwell NT634 Funkcijos 6: Ridos Prietaisų Skydelis Inicijuoti
  • Kalbos: Švedų
  • Privalumai: Keturių Sistema OBD2 Diagnostinis Įrankis
  • Foxwell NT634 Funkcijos 2: DPF Regeneracija,Oil service Reset
  • Foxwell NT634 Funkcijos 4: BRT pakeitimo,purkštukas (benzinas) Kodavimo
  • Modelio Pavadinimas: Foxwell OBD2 Automobilių Skeneris NT634
  • Foxwell NT634 Funkcijos 3: PSSS iš Naujo,TPM Funkcija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE