Automobilių Kvepalų Mobiliojo Telefono Statymo Kortele, Laikiklis, Skirtas Chevrolet Cruze Aveo Opel Insignia Ssangyong kyron rexton Honda Accord CRV

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€4.90 €3.43

Žymos: trax, SSANGYONG, "CHEVROLET", Actyon, cruze, chevrolet cruze, saab emblema, sangyong, ssangyong kyron, ssangyong actyon sports uodegos.

Aprašymas: 100%visiškai naujas ir aukštos kokybės.Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, 7 in 1 Funkcijos Gali būti kaip telefono laikiklį, Naktį šviesos funkcija, Paramos bazę.Reguliuojamas Kampas.Akimirksniu pereiti rodyti ir slėpti numerius ir apsaugoti savininkas privatumo.Paprastesnis montavimas dizainas.Jūs galite laisvai derinti savo numerius.Magnetine jėga yra patvarus.Lengva adsorb, lengva išmontuoti.Specifikacija: Tipas: Automobilių Stovėjimo aikštelė Numerį Medžiaga: ABS Spalva: Balta, Mėlyna Dydis: 144.3x60.4x32.5mm Pakuotė: 1X Automobilių Stovėjimo Numerį Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

DUK

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Q: Dažnai Užduodami Klausimą

A: Atsakymas į klausimą virš.

Aprašykite savo prekinių ženklų istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.


  • Prekės Pavadinimas: JINGHANG
  • Medžiagos Tipas: plastikų