2020 Linksmų Kalėdų LED Žibintai, Pakabučiai Lašas Ornamentu Medinio Stalo Dekoracijas Namuose Kalėdos Nauji Metai Noel Dekoro Santa Karšto Dovana

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€6.10 €3.66

Žymos: bonsai led, filialas lempos, led medienos, filialas led, beržas led medis, christma medis, kalėdų led elnių, žiedų led medis, girlianda medis, arbol led.

Kalėdų LED Medienos Arbatos šviesos Kalėdinė Dekoracija šalies Produkto aprašymas: Kalėdos artėja, kokios apdailos ar jūs ketinate?Šis LED yra medienos šviesos gražus apdaila, kuri gali būti naudojama papuošti bet kokį renginį.Nedidelis, prabangus, gražus, dės visas Kalėdų pilna džiaugsmo Geriausia Dovana: Šis produktas taip pat gali būti pateikta su jūsų draugais.Įrašykite savo draugystę ir padaryti jūsų gyvenimą daugiau malonus.Net jei tai yra ne dovana, šis produktas yra labai gera namų dekoro.Jūs galite įdėti jį į savo kambarį, valgomasis stalas, svetainė, tyrimas...Tai yra gražus gamtovaizdis, ar mokykloje, ar namie.Jei turite kokių nors klausimų, mūsų produktą, nedvejodami kreipkitės į mus, ir mes atsakysime jus greitu.Tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių patirties.Galia: Mygtukas baterijos Medžiaga: mediena Pakuotė : 1pc Kalėdų šviesos Pastaba: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti 2-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Kad aprašymas

Pristatymas: 1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.Garantija: 1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti . 2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą. 3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.


  • Rinkinys Tipas: No
  • Tipas Didmeninės: No
  • Pakavimas: Jokių Dovanų Dėžutė
  • Modelio Numeris: kalėdų eglutė dekoras SDGS008