1/2/5vnt Kenkėjų Kontrolės Spąstų Wasp Atgrasymo Yellowjackets Bičių Hornets Netikrą Vapsvų Lizdą Imituojamas Atgrasymo Sodo Reikmenys

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€5.68 €2.56

Žymos: hornet vabzdžių, vištienos vandens, vapsvų gaudyklė, signalizacijos saulėtekio, hornet spąstus, wespenval, hamakas papūga, 3d masalui, masalui, budgie diržas.

5vnt Wasp Atgrasymo Yellowjackets Bičių Hornets Netikrą Vapsvų Lizdą Imituojamas Atgrasymo

Pardavimo taškas:

1.VEIKSMINGAS vizualinė priemonė: modeliuojamą originalų lizdą priklauso nuo vapsvos " natūralus instinktyvus ir teritorinį elgesį, siekiant išvengti statant naujus lizdus per 200 pėdų.spindulys konkuruojančių esamų kolonijų.Padeda išvengti vapsvų, hornets, ir geltonos liemenės kurti naujų lizdų, jeigu nėra esamų lizdus srityje!

2.KELIS MASALUI LIZDAI: patvarus popierius-kaip dirbtinis vapsvų lizdai pagaminti iš atsparus oro medvilnės ir bambuko pluošto derinys; kiekvienas kabinti wasp atgrasymo priemonių, 8 cm skersmens, aukštis-10 cm.

3.NE TOKSINIŲ ir CHEMINIŲ NEMOKAMAI: nebenaudoti toksiškų chemikalų purkštuvai ir putos, kurios turi ribotą poveikį ir remtis pakartotinai naudoti.Laikykite vaikams, augintiniams ir visiems kitiems, per saugų jūsų lauko gyvenimo srityje mėgaudamiesi laiką kartu ne.

4.GREITAI ir LENGVAI ĮDIEGTI: Tiesiog pakabinti originalus pagal karnizo, deniai, stora medžio vainiko ar kitų saugoma lauko zonoje su ribota suma, lietaus ir drėgmės.Tada sėdėti atgal, atsipalaiduoti, ir vertiname sting-nemokamai GRILIS, baseinas šalis, šeimos gauti kartu, ir daugiau.

5.PUIKUS NO-KILL ir JOKIŲ SPĄSTŲ SPRENDIMAS: Tiek hornets, o kai kurios rūšys vapsvos suteikti gyvybiškai svarbią kenkėjų kontrolės paslaugas per ekosistemos ir minta kitų nepatogumų, vabzdžių, tokių kaip amarų & uodus.Žuvo socialinės vapsvos su tradiciniais didelės priežiūros spąstai yra neveiksmingas, nes tai tik skatina daugiau wasp veikla!Spąstai ar miręs vapsvos gali išleidimo signalas feromonus, kurie kolegos vapsvos tada atvyksta tirti ir pulti suvokiamas pavojų.

Pakuotė:

5x Imituojamas vapsvų lizdą

5x Metalo rėmelis

5x Virvelės

Pastabos:

1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

2.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!


  • Kenkėjų Rūšis: Hornets
  • Atstumiantis Tipas: Ultragarsinį Kenkėjų Repellers
  • Vardinė Įtampa: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: ISHOWTIENDA
  • Rinkinys Tipas: No