MTB Kelių Dviračių Nuoma Tubeless Hermetikas Purkštuvas Su Daugiafunkcinis Vožtuvų Dangtelio Vožtuvas Pagrindinė Priemonė Dviratį, Ant Padangų Karšto Parduoti

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€3.61 €2.71

Žymos: automobilių tubeless padangų remonto komplektas, nuolatinė padangų hermetikas, dviratis cannondale, tubeless, ant vožtuvo padangų, bicycl, ratlankiai tubeless kit, dviračių multitool, užrakto veržliarakčio žiedas, bicycl įrankis.

Aprašymas:

1. Lengva naudoti; su didelės talpos siurbimo 60ml vamzdžių ir sklandžiai stūmoklio, lanksčia žarna be kampas, lieknas matomumas galvą, su žarna, kurią galima lengvai gauti per vožtuvas galvos ir patekti į padangų, be užsikimšimo iki vožtuvas.

2. Tradicinis tubeless hermetikas švirkštų eiti per vožtuvą, kuris sukelia hermetikas, kad gunk iki vožtuvas, o ne leisti orą į padangų,Tai leidžia švirkštą eiti visą kelią iki padangų be užsikimšimo iki vožtuvas.

3. Jie yra suprojektuoti, kad ant konversijos, kuri leidžia neįtikėtinai lengvai galite nustatyti granulių jūsų padangų ir padidinti savo jojimo patirtimi.

4. Tai ant švirkštų mano galvos skausmas iš tubeless montavimas paprastas ir veiksmingas dizainas.

5. Kaip dovanos draugams ar kas jums patinka; praktiškų priedų, suteikti jiems geras lauko patirtimi.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas+guma

Savybės: Padangų remontas, skysčio yra įpurškiama į oro antgalis, kuris nebus dėmių oro antgalis arba ranka, kuri yra patogi ir praktiška

Dydis: Apie 60ml

Paketas apima:

1pc*Purkštuko Sandarinimo


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Padangų Remonto Rinkiniai