50% NUOLAIDA 3 Spalvos Flex Stiprus Guma atsparumas Vandeniui Juosta Lipni Super Storas Pro Formulė Juoda Balta Aišku

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€13.49 €6.07

Žymos: mmcx cabl, lipnios dvipusės, kinesio, dangtelį balta, SW01, flex juosta atspari vandeniui, juosta atspari vandeniui, italinės šerytės, nekilnojamojo medžių juosta, smart juosta pro.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

1. Super stiprus, guminis, atsparus vandeniui juosta, kad gali patch, obligacijų, ruonių ir remonto beveik nieko, suformuluota su storu, lanksčiu, gumos pagrindo.

2. UV-atspari, ekologiška, LOJ-nemokama ir plačiame temperatūrų diapazone, todėl ji gali būti priimta, ekstremalių oro sąlygų.

3. Tiesioginių plombos nuo vandens ir drėgmės super tvirtas, lankstus, atsparus vandeniui barjeras, ypač plati, greitai padengti didelius plyšius, tarpus, bei skyles.

Specifikacija:

Atsparus vandeniui: TAIP

Spalva: juoda, balta, aišku

Medžiaga: importuojamų karšto lydalo klijai

Dydis:

4inch x 5ft(10cmx1.52m)

8inch x 5ft(20cmx1.52m)

12inch x 5ft(30cmx1.52m)

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 0.5-2cm skirtumai dėl vadovo priemonės sąlygas.

Rekomenduojama Naudoja Super Stiprus, atsparus Vandeniui Juosta turi trigubo storio klijų leidžia beveik suvirinimo pati į paviršių, akimirksniu sustoti sunkiausias nutekėjimas.Dažniausiai naudoja Juosta yra išvardytos žemiau:

Bendrosios Programos : Spinduliuojamieji stogo ir lubų, Sugadintų latakai ir žemyn vamzdžiai Valtys, baidarės, vandens motociklai asmens, kanojos, ir kiti lauko įranga, remontas, Remontas, mobilieji namai, RVs, ir stovyklautojai Skylėtas PVC ir vandentiekio vamzdžiai Purkštuvų sistema, baseinas ir spa nutekėjimas ir remonto Pleistras ir užsandarinti langų, durų, sienų, siūlės, ir angas, Remontas, oro ortakiai ir VĖDINIMO sistemos "PASIDARYK pats" projektai Ir daug daugiau!

Rekomenduojama paviršių: PVC Akrilo Metalo, Plieno, Vario, Aliuminio, Medžio, Keramikos, Porceliano Plytelės, Stiklo, Gumos, Stiklo pluošto Tinkas Akmens, Gipso, Cemento, Betono Sausos sienos EPDM stogų, Kai plastiką, audinių, vinilo ir daug daugiau!

Kryptimis SUPJAUSTYTI.Palikti pagrindo juosta ir supjaustyti norimo aspektą.Įsitikinkite, kad naudojate aukštos kokybės žirklėmis arba skustuvu, kai pjovimo.ŽIEVELĖS.Pašalinti atsarginio iš juostos.KLIJUOTI.Taikyti juosta švaraus paviršiaus ir paspauskite žemyn tvirtai.RUONIŲ.Naudojant pirštais, plastikinis antgalis langams arba voleliu, paspauskite žemyn tvirtai ir pašalinti bet kokias oro kišenės.

ŽARNA NUOTĖKIO REMONTO Padengti nuotėkio su maža pleistras Juostos, šiek tiek didesnį nei skylės ar ašara žarna.Naudoti įmonės slėgio atsikratyti visus oro burbuliukus.Tada, imtis antrą gabalas Juostos ir apvyniokite visą kelią aplink žarna, apimantis pleistras.

*Juostelė yra laikinas, avarinio remonto ir negali būti visam laikui išspręsti.

**Juosta gali ne obligacijų visos žarnos.

PATARIMAI: maksimalus sukibimas ant akytų paviršių, naudojant standartinį džiovintuvas padės klijai obligacijų su paviršiumi.Juosta obligacijos bus padidinti su laiku ir slėgio.Toliau įmonė slėgio padės padidinti sukibimą.Kai visiškai surištos, Juosta negali būti perkeliami.Juostos klijai gali atsispirti klijavimas, kad kai kurie plasticized ar vandeniui medžiagų, siliconized, riebios, riebiai, purvinas, ar akytų paviršių.Tam tikrų audinių, tokių kaip drobė, nailono, poliesterio, sintetika, medvilnė ir kai kurios kitos medžiagos, gali prireikti iki 24 val., kad būtų pasiektas didžiausias palaikykite.

DUK

Q: Kokia temperatūra turėtų kreiptis jį?

A: Juosta gali būti naudojama įvairių temperatūra nuo 20° C iki 120° F.

Q: ar galiu dažyti per jį?

A: Dauguma dažai nebus laikytis Juosta.Tačiau,

Q: aš stengiuosi laikytis tai audinys, bet tai ne klijuoti.Ar yra kas nors aš galiu padaryti, kad prep paviršiaus?

A: Juosta gali būti šildomas, naudojant standartinį plaukų džiovintuvas padėti lipnios obligacijų su audinio.Taip pat, toliau įmonė, slėgio ir laiko padės padidinti sukibimą.

Q: ar galiu jį naudoti ant mano radiatoriaus žarna?

A: Ne.Mes nerekomenduojame, lipnia Juostele ant radiatoriaus žarnos.

Q: ar galiu jį naudoti ant bako naudojami laikyti dujų ar naftos?

A: Ne.Mes nerekomenduojame, lipnia Juostele ant dujų ar naftos rezervuaras.

Q: aš galiu naudoti jį remontuoti automobilį ar dviratį, padangų?

A: Ne.Nerekomenduojame naudotis Juostos remontas padangos dėl ekstremalių slėgio.

Q: ar galiu jį naudoti bako, kuris turi geriamąjį vandenį?

A: Ji nebuvo išbandyta su geriamojo geriamojo vandens.

Q: Koks yra maksimalus slėgis, ji gali atlaikyti?

A: didžiausias slėgio Juosta gali atlaikyti priklauso nuo substrato, ir sąlygas, kuriomis jis yra taikomas.Jis visada geriausia išbandyti nedideliame plote pirmas.


  • Modelio Numeris: BUS LAIVUI, KAI GAVO JŪSŲ MOKĖJIMĄ
  • Tipas: Sodo Vandens Jungtys
  • Kilmės: KN(Kilmės)