2019 ateina Naujas Japonų kiliminė danga, Natūralaus Džiuto apvalus kilimas rankų cursive audimo kilimai kambarį

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€82.75 €77.78

Žymos: apskritojo stalo pirmininkas, džiuto apvalus kilimas, didelis sizalio kilimas, džiuto kilimas, siūlai kilimas kilimas, drobinio pynimo kilimas, ūkio kilimėlis, kilimėliai kilimėliai, už kanapės, žolės džiuto kilimų turas.

DUK 1.Ar man reikia mokėti už muitą?Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius. 2.Chromatines Aberacijas Apie Chromatines Aberacijas Visus produktus, nuotraukas, kurių buvo imtasi realių produktų,tačiau gali būti šiek tiek spalvų neatitikimas sukelia nuo šviesos spindulys, ir kompiuterio ekrane režimu.Medžiaga: Natūralus Džiutas Rankinis matavimas: Prašome leisti 1-3 cm klaida.

Savybės:

1.Aplinkai nekenksmingų dažų, odos draugiškas, jokios stimuliacijos, ilgiau plauti atsparumas, aukštu dulkių absorbcijos, non-slip dugno.

2.Lengva valyti.

3.Tinka Gyvenamasis Kambarys, Valgomasis, Miegamasis, Holas, Koridorius, posėdžių Kambarys ir kt.

DUK 1.Ar man reikia mokėti už muitą?Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius. 2.Ką deklaruoti muitinei?Mes paprastai deklaruoja mažesnę kainą sąskaitos faktūros/sąskaitos padėti išvengti užsakymą pareiga, tačiau, jei turite kokių nors prašyti apie deklaraciją, prašome palikti mums pranešimą užsakymo iki pristatymo. 3.Chromatines Aberacijas Apie Chromatines Aberacijas Visus produktus, nuotraukas, kurių buvo imtasi realių produktų,tačiau gali būti šiek tiek spalvų neatitikimas sukelia nuo šviesos spindulys, ir kompiuterio ekrane režimu.Šiltas Patarimai: Produktai gali parodyti, skirtingų spalvų, su įvairiais šviesos ir skirtingų graphoscope,pavyzdžiui,ryškios šviesos spalva bus lengvesni,o su tamsesniais šviesos spalva bus giliau langų plėvelė, kurią gavote atrodo visiškai skaidri, kai tik jūs įklijuokite jį ant stiklo gali matinis efektų šou.Yra 3 rūšių medžiagos, jūs galite pasirinkimą: lipnios(su klijais),Matinis, atgal pagrindas yra balta,bet ne matinio stiklo.Visuomenė negalėjo matyti iš išorės,ir šviesa negali praeiti nors lipnios(su klijais),Permatomas, nugaros žemės yra tokia pati, kaip prieš žemės.Tikrasis produktas spalva blankesnė nei nuotraukoje,ji yra matinio stiklo.Visuomenė negalėjo matyti iš išorės,ir šviesa gali praeiti nors Statinis kabintis(be klijų),Permatomas, ji yra lengva įdiegti ir geriausios kokybės,nugaros žemės yra tokia pati, kaip prieš žemės.Tikrasis produktas spalva blankesnė nei nuotraukoje,ji yra matinio stiklo.Visuomenė negalėjo matyti iš išorės,ir šviesa gali praeiti nors.Individualų Dydį: Dydis:Mes galime padaryti bet kokio dydžio, kiek jums reikia, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba paslaugą internetu prieš užsakant Mažiausias Užsakymo kiekis : 1 kv.m. Kaina USD$40 už kvadratinį metrą Pristatymo laikas : Jis užtruks 4-6 dienas, kad būtų filmas, prašome pastaba.Produkto Tipas: Veidrodis, Langų Plėvelė Medžiaga: Aplinkos Apsaugos PVC Garantija: 8 Metų, Tinka: Villa Stiklas,Stiklo, Saulės spinduliai, Kambarys,Balkonas, Stiklo,Durų Kambarį Parduotuvės Langas, įstaigos Pastatas, Gamyklos Pastato Storis: 0.24 mm Priežiūra: Nuvalykite Statinio plėvelės privalumai: energijos taupymo privatumo apsaugos.deadening UV pažeidimų, apsauga, patalpų objektai nyksta ir agin pagražinti patalpų aplinką.filtro šviesos ir sumažinti blizgesį, apsaugo odą ir vizija, lengva sumontuoti, lengva valyti, atsparus dilimui. 7, ekonomiškas ir praktiškas. 8 vandeniui.


  • Dizainas: Kilim
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Stilius: Japonų ir korėjiečių kalbomis
  • Modelio Numeris: FHDCSTCAPT1001
  • Formos: ROUND
  • Vieta: Salonas
  • Technics: Rankomis Austi
  • Plauti Stilius: Plauti Rankomis
  • Medžiaga: 100% Sizalio
  • Naudoti: Dekoratyvinis