ETHIN Naujas PU Odos Šuniukas Šuo, Katė Perlai Nėrinių Karoliai Vyšnių modelis Šuniukas Antkaklio Augintinio Antkaklio Dirželis Mažų šunų 2 Spalvos

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€4.79 €4.36

Žymos: squin kačių antkaklis, neopreno naminių gyvūnėlių apykaklės, nėrinių apvadai pet, pyp naminių gyvūnėlių apykaklės, patogūs naminių gyvūnėlių apykaklės, crichet kačių antkaklis, sagtys kačių antkaklis, koralaina ir slaptas pasaulis kačių antkaklis, thor kačių antkaklis, ženkliukai naminių gyvūnėlių apykaklės.

PU Odos Šuniukas Šuo, Katė Perlai Nėrinių Karoliai Vyšnių modelis Šuniukas Antkaklio Augintinio Antkaklio Dirželis Mažų šunų 2 Spalvos

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad visų dydžių ir spalvų, gali turėti šiek tiek nukrypimas rankiniu matavimo ir ekranu.

Produktų duomenys

1.Medžiaga : PU oda

2. Spalva : Balta Dydis duomenys:

S apykaklė: 1.3*31cm reguliuojamas įvairių:22-26cm

M apykaklė: 1.3*ne didesnis kaip 36 cm aukščio diapazonas:27-31.5 cm

Paketą, įskaitant:

1*šuns antkaklis

Siuntimo informacija:

Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo\\\ \ 's muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas būdų, kaip nurodyta toliau:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1).Pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2).Jei prekes (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas don\ \ \\ \ 't planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas: cn1000658066, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Ačiū už jūsų paramą ir linkime jums laimingų!


  • spalva: Rašyti Juoda
  • Apykaklės Tipas: Pagrindinio Apvadai
  • Dydis: S
  • Sezonas: Visi sezonai
  • Prekės Pavadinimas: ETHIN
  • Funkcija: Greito Atjungimo
  • Medžiaga: Oda
  • modelis: Spausdinti
  • Tipas: dog pearl apykaklės
  • Taikoma Šuns Veislė: Smulkaus ir vidutinio šuo, katė,kačiukas,Šuniukas,Pudelis