Šiaurės Stiliaus Pelėdos Sapnas Fiksatorius Medvilnės Macrame Sienos Kabo Rankų Darbo Kutai Dreamcatcher Namų Puošybai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€14.94 €11.05

Žymos: metų pelėda apdaila, macram sienos, žymeklį dream catcher, japonija dekoracijos, sienos lipdukas, rotango medžio dekoro, macram, Šiaurės, kilimų sienos, kanados dekoras.

Kulka Taškų:

1、Premium Nėriniai: nėriniai naudojami kabinti yra pagamintas iš 100% medvilnės ir rankų darbo rankomis.Produktas yra gražus, ekologiškas interjeras pakabukas.

2、Platus: dekoro gali būti montuojamas esant bet kurioje padėtyje miegamajame, lova, sienų apdaila, gyvenamasis kambarys, drabužinė, galerija, sienų, langų.

3、Puikią Dovaną: Šio nėrimo stiliaus sienos kabo dekoro suteikia puikią dovana jūsų artimiesiems ar draugams, ir pelėda amuletas reiškia išminties, kad jūsų kambarys atrodo elegantiškos ir šiltas.

4、Didelis Dydis: sienos-sumontuoti didelio dydžio dekoro priemonių, maždaug 23.7" LX 11.6" M dydžio.Pelėda žiedas priemonė 11.6 colių skersmens ir viso ilgio pakabutis yra apie 23.7 cm.

5、Tikroviška Privalumas: Decors yra gyvas ir gali būti geriau, kaip dovanos kitiems, suteikia jiems įkvėpimo, kad papuošti savo kambarius ar kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sienos Kabo Dekoro Pelėda

Medžiaga: medvilnės siūlai + plieno žiedas

Matmenys(apytiksl.): skersmuo nedidelio dydžio vienas yra 15cm/5.91 į

skersmuo didelio dydžio yra 30cm/11.81 tais, kurių bendras ilgis yra 65-75cm/25.59-29.53 į

Pakavimo Sąrašas:

1*pelėda

Pastaba: produktas yra rankomis megztus, kad yra tam tikras tolerancijos.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.


  • Technics: Kita
  • Medžiaga: Kita
  • modelis: Išsiuvinėti
  • Formos: Stačiakampis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Tipas: Kita
  • Stilius: Kita