KARBIURATORIŲ ASSY 16010-FU400 16010-FU400 UŽ "NISSAN" K21 K25 VARIKLIO KRAUTUVŲ DALYS, AUTO ELEKTROS TCM LO2 HELI

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€126.65 €96.26

Žymos: nissan homy dalys, karbiuratorius mikuni, nissan variklio h20, pagrindiniai "nissan", rc heli, karbiuratorių datsun, šakinis krautuvas, mini earphon, aisan angliavandenių, stihl žoliapjovės fs250.

Karbiuratorių 16010-FU400 naudoti NISSAN K21 K25-krautuvas variklio kokybės garantija Kilmė: OEM

Mokėjimo Kredito kortele internetu yra prieinama.Mes taip pat priimame mokėjimus P a y p a l ir T/T ir "Western Union".Šią prekę turime sandėlyje,todėl galime pristatyti jums per 3 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.Jei termostatas yra visus importo muitus ar mokesčius,tai yra pirkėjo atsakomybė.Garantija, siūlome 1 metų garantija šio produkto.Jei produktas yra iš darbo tvarka pagal tinkamą naudojimą pagal instrukcijoje per garantinį laikotarpį, susisiekite su mumis norėdami gauti prekes grąžinti kodas ir laivybos instrukcija.Tada siųsti jį atgal į jūsų laivybos išlaidos.Gavęs grąžą elementą, jis truks 7 dienas, vertinimo ir tyrimų.Naują pakaitinį jums bus išsiųstas mūsų siuntimo išlaidos, jei jis atitinka mūsų garantija reikalavimus.Vežimas Paprastai, mes naudojame "FEDEX", DHL,TNT ar AVS pristatyti prekes, ir užima apie 4-7 darbo dienas iki kelionės tikslo adresą.Jei destiantion adresas yra atokioje vietovėje ir "FEDEX", DHL,TNT,EMS paslaugos neapima srityje, mes naudosime Kinija paštu oro sklypas, praeis 20-30 dienų į savo rankas.Draudimas yra įtrauktas į Laivybos ir Tvarkymo išlaidas, jums mokama.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas,palikite 4 ar 5 žvaigždučių atsiliepimų .Daug dėkingi iš anksto.Prašome susisiekti su mumis prieš atostogas Neutralų atsiliepimą arba Neigiamų atsiliepimų,mes padėsime jums išspręsti visų problemų.Kitaip mes ne pateikti techninės pagalbos, ar kitų sprendimų.

1. Sąlyginio deponavimo,Western Union", Banko pavedimu (T/T),Kredito kortelės tt. ir tt.) teikia Grafikadeka.lt sąlyginio Deponavimo tik. 2. Visi daiktai būtų vežamos į savo Grafikadeka.lt sąlyginio Deponavimo registruotą adresą, įsitikinkite, kad visi adresai yra teisingi prieš perkant. 3. Mes paramos siuntą kinija paštu Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu , DHL, "FeDEX", UPS,TNT,EMS ar kitų vežimo ir kt. 3. Importo muitai , mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina. 4. Jei turite problemų, kreipkitės į mus , mes pasistengsime atsakyti jums per artimiausias 24 valandas. 5. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų,prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mus.Jei esate nepatenkintas prekės gavote,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, Mes stengiamės išspręsti bet kokią problemą


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Mainų Dalies Numeris: 16010-fu400
  • Prekės Svoris: 3KG
  • Gamintojas Dalies Numeris: 16010-fu400