1PC 1/4" Mini Reketas, Veržliaraktis Partijos Vadovas Rankena Skristi galinis Raktas Veržliaraktis Dukart Baigėsi Sukimo momento Raktas "PASIDARYK pats", Remonto Įrankiai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€3.81 €2.74

Žymos: rotacinis raktas, pagrindiniai reketas, veržliaraktis, reketas, reketas, veržliaraktis, urrea sukimo momento raktas, reketas, raktas veržliaraktis, didelis reketas, veržliaraktis, hazet sukimo momento raktas, mini reketas, veržliaraktis, 8 reguliuojamas raktas.

Savybės:

1. Dėl 72-danties greitai reketas,, trumpos rotacijos atstumas, nedidelis kampas, ir mažesnių rankena pokrypio kampas, tai yra lengviau valdyti mažoje erdvėje.

2.Su 1/4" (6.35 mm) kvadratinė galva ir 1/4" (6.35 mm) hex jungtis gale , šis produktas yra universalus ir paprastas naudoti.

3.Paviršiaus danga gydymo patogi rankena.

4.Jame reguliuojamas abiejų pusių , greito išardymo, patogus ir greitas, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

5.Ji yra lengva nešiotis dėka mažo dydžio,, o ji gali būti naudojama ir namų apyvokos įrengimas, automobilių remontas ir kt., o tai yra būtina priemonė jūsų įrankių rinkinys.

Produkto parametrai:

1.Pavadinimas: Mini 1/4" Ratchet Raktas - 6.35 mmScrew Cutter Raktas - Greitai Plug Stačiakampio formos Hex Dviračių Remontas Gręžimo Mechaninė Raktas

2.Medžiaga: chromo vanadžio plienas

3.Visas ilgis dydis: apie 130mm/5.12 į

4.Tipas: Reketas, veržliaraktis

5.Spalva: sidabrinė

6.Dantys: 72

7.Pakavimo būdas: opp krepšys

8.Pakuotės dydis: apie 15*5*5cm/5.91*1.97*1.97 į

Produktų sąrašas:

1* raktas

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Grafikadeka.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Grafikadeka.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.


  • Dropshipping: Parama
  • Medžiaga: Chromo-vanadžio Plieno
  • Tipas: Namų Reikmenys
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Modelio Numeris: Veržliarakčio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Chrome Vanadžio Plieno
  • Savybės: Du Kartus Pabaigos