Oterleek Galinio vaizdo CCD Atvirkštinio Atsarginė Kamera skirta Mercedes Benz C Klasė W205 CLA W117 cla 200 Kamieno rankenos Fotoaparatą Wateproof

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€21.95 €15.36

Žymos: versmės mercedes cla w117, mercedes-benz cla45 amg, anglies w213, kameros vaizdas, w205, w117, lūpų mercedes w117, led mercedes cl203, cla w118, 1 grįžtamieji cam.

Jūs galite taip Pat, Kaip Profesionalios Automobilių Dalių Tiekėjas JAV dolerių 17.39 LTL 17.39 LTL 21.12 JAV dolerių 22.13 JAV dolerių 37.1 JAV dolerių 18.44 JAV$ 49.99 JAV dolerių 36.88 JAV dolerių 17.39 LTL 20.06

Specifikacija:

Naudojant pietų korėjos PC1030 lustas

Vaizdo Jutiklis: 1/3 " Color CMOS

Efektyvių vaizdo Taškų skaičius: PAL 512(H)X582(V); NTSC 512(H)X492(V)

Horizontali Rezoliucija: 420 TVL

Minimalus Apšvietimas: 0.1 Lux

Objektyvas: 1.9 mm

Objektyvo Kampas: 170 laipsnių

Sinchronizacija: Vidinė sinchronizacijos

Signalo ir triukšmo santykis: >48db

Signalo Sistema: PAL / NTSC

Elektroninis Išlaikymas: Auto

Video Išėjimas: RCA sąsaja, 1.0 Vp-p, 75Ohm

Baltos Spalvos Balansas: Auto

Foninio Apšvietimo Kompensavimas: Automatinis

Maitinimas: DC 12V

Srovės Suvartojimas: 50-60mA, Max 130mA IR dėl

Darbo Temperatūra: -20~+60, RH95% Max

Saugojimo Temperatūra: -30~ +80, RH95% Max

Video kabelio ilgis: 6m

Maitinimo kabelio ilgis: 1,5 m

Paketas apima:

1 x Automobilio Galinio vaizdo Kamera

1 x video kabelis

1 x maitinimo kabelis

1 x vartotojo vadovas

Išsamiai Nuotrauka:

Apmokėjimas:

1) naudokite Grafikadeka.lt sąlyginio Deponavimo Paslaugas, kad jūsų mokėjimas, galėsite mokėti visa, MasterCard arba Banko pavedimu.Sąlyginio deponavimo užtikrina saugumą jūsų pinigai, tai tik išleisti pinigus ir jav po to, kai jūs patvirtina prekės gavimo dienos.

2) Kitus mokėjimo būdus, pavyzdžiui, "Western Union", T/T, taip pat yra priimtas jav, prašome kreiptis dėl išsamesnės informacijos.

3) Mokėjimo, turėtų būti surengtas per 5 darbo dienas po to, kai jūs pirkti prekes.

Pristatymas:

Mes laivas Grafikadeka.lt registracijos adresą.Prašome pateikti jūsų teisingas, išsamus adresas, pavardė (pavadinimas) ir savo kontaktinį telefono numerį Grafikadeka.lt.

Mes laivas visame pasaulyje.

Pranešimas: Freeshipping Kinija po oro paštu bus lėtas ,Jei reikia skubiai, Mes primygtinai rekomenduojame, kad jums pasirinkti, EMS, DHL neseniai.

Siuntimo būdas – galime pristatyti savo prekės DHL, UPS, EMS, greitojo Pašto Paslaugos, Oro Pašto Paslaugų ar bet kokiu kitu būdu, kaip per jūsų prašymą.

1) iš Esmės mes jums pasirinkti labiausiai ekonominės būdas siųsti prekes jums.

2) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti UPS, DHL, ar AVS kitų pagreitinta kurjeriai.Tai trunka apie 3-10 dienų atvykti į savo vietą.

3) Jei svorio jūsų sklypas yra per 2kgs, paprastai, mes išsiųsti Oro Paštu, arba greitojo Pašto Paslaugos.Tai trunka apie 7-20 darbo dienų atvykti į savo vietą.

4) Jei savo pristatymo adresą suranda nuotolinio valdymo srityje, pirkėjas gal susimokėti atokioje vietovėje mokestis.Mes jus informuosime, prieš išsiunčiant prekę out.

Bet papildomų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus patikrinti, laivybos išlaidų ir pristatymo būdas su mumis iki mokėjimo, ačiū!

Importo Mokesčio:

Suma, kurią turite sumokėti mums apima tik prekės kaina ir siuntimo išlaidų.Mes ne pridėti Muitų, Pridėtinės Vertės Mokesčių, Muitų, Mokesčių ir kitų rinkliavų.

Pirkėjas turi sumokėti už mokesčius, jei tai įvyko dėl tam tikrų prekių.Jei siuntinį grąžina atgal į mus dėl pirkėjas atsisako sumokėti šiuos mokesčius, mes negali siųsti sklypo dar kartą, išskyrus atvejus, kai pirkėjas baigia tuos mokesčius ir sumoka visus grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti pinigus, dėl šios priežasties.

Grąžinimas ir Garantijos:

- Visi elementai yra gerai supakuotas, visiškai naujos, niekada nesinaudojo, o ne restauruotas.

- Visi sandoriai yra galutiniai išskyrus atvejus, kai prekė yra su trūkumais per 7 dienas nuo gaunate prekę.Jei tai yra atveju, punktas bus pakeistas arba pinigai negrąžinami nuožiūra pardavėjas.

- Pirkėjas turi pateikti photoes ar vaizdo bei kitų įrodymų, pardavėjo, jei prekė yra su trūkumais.

- Mes siūlome 14 Dienų Garantija.Jei jums nereikia ne patinka tai ar ne laimingas dėl bet kokios priežasties, prašome siųsti jį atgal į mus iš originalios pakuotės (nenaudotos būklės), be jokių įbrėžimų ar žalos atlyginimo, ir mes grąžinsime jūsų pinigus gavus grąžinamas daiktas.Prašome atkreipti dėmesį, kad grąžinamoji išmoka už šį punktą yra taikoma 10% pakartotinio laikymo mokestis, ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Prašome suprasti, kad laivybos ir tvarkymo mokestis šiame aukcione nėra grąžinami.Tai nėra apyvartiniai.

- Visiems grąžina pirkėjas neprivalo mokėti už grąžinimas prekių, o mes mokėti už siuntimą jums pakeisti elementą.


  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
  • Korpuso Medžiaga: Plastikiniai
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Lęšių Medžiaga: Plastikiniai + Stiklas
  • Pagalbinė Linija: Taip
  • Spalvos Pavadinimas: juoda
  • TV Sistemos: PAL/NTSC
  • Rezoliucija: 420 TVL
  • Automobilių Gamintojo: volkswagen
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Žiūrėjimo Kampas : 170 laipsnių
  • Signalo Tipas: Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
  • Laidais ar Bevielio ryšio: Viela
  • Sertifikavimo: ROHS
  • vaizdo Jutiklis: CMOS
  • Ilgis Vaizdo Kabelis: 6M
  • Prekės Pavadinimas: OTERLEEK