MJJC Medinė Rankena Automobilių Šepečiai Interjero, kuriame Išsamiai Interjero Odos Šepetys

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€5.19

Žymos: automobilių detaliai, automobilių išsamiai teptuku šuo, razor detailer, andis detailer, MJJC, parduotuvėje moteris kibiras, putų mjjc, išsamiai automobilių kibiras, mjjc rankšluostį, išsamiau.

Medžiaga: Minkštas ašutų teptuku ir medžio rankena Naudojimas: Automobilio salono valymo,priežiūros,kuriame išsamiai aprašoma, plovimo šepečiai savybės: 1.Šepečiai Interjeras,Prietaisų Skydelis,Ratlankiai,Ratų,Oro Kondicionierius,Variklis,Kampe. 2.Patvarus, minkštas medžiagos ir aukščiausios kokybės Automobilių išsamiai šepečiai privalumas: Automobilis, kuriame išsamiai šepečiai yra geriausias pasirinkimas, valyti automobilius, Interjerą,Prietaisų skydelis,Ratlankiai,Ratų,Oro Kondicionierius,Variklis,Kampe,pagaminti iš labai minkštos ašutų ir medžio rankena,įbrėžimams nemokamai,ir lengvai plaunami naudoti ateityje,geriausias toos už detailers.

DUK:

Q: Ar mūsų, kad būti taikomi muitai?

A: Kiekvienas paketas gali būti taikomi tarifai, ir skirtingų tarifų politikos skirtingose šalyse.Tačiau vietos sandėlių užsienyje (Rusijoje, Ispanijoje ir jav), nebus taikomi muitai.

Q: Kiek tai užtruks gauti man?

A: Paprastai sklypo užtruks 15-20 dienų gauti jums, bet kartais tai užtruks 2 mėnesius (Brazilija gali būti nuo 3 mėnesių) už kažką, už mūsų pasiekti transportavimo metu.Jei jums nereikia gauti sklype per 2 mėnesius, tai atrodo, kad sklypas yra pamestas ar ką nors kita, galite atidaryti ginčų ir mes, būtų grąžinti jums.Tikimės jūsų supratimo ir ačiū.

Q: ar galiu pasirinkti kiti siuntimo būdai?

A: Taip, jūs galite pasirinkti siuntimo būdų, kai jūs pateikiate užsakymą.Ačiū.

Q: Kodėl trunka taip ilgai, siekiant gauti grąžinamąją išmoką?

A: nesijaudinkite, paprastai tai užtruks 5-20 darbo dienų, kad gauti grąžinti atgal.Jei ne, jums reikia eiti prašyti Klientų Aptarnavimo padėti.Ačiū.

Q: stebėjimo būsenos parodo pristatymo nepavyko, ką aš turėčiau daryti?

A: Dėl šios padėties, jums gali reikia pasiimti siuntinį sau vietos pašto tarnyba su sekimo numerį, arba paprašyti, kad darbuotojai yra padėti jums sekti sklypas.Todėl atsiprašome už nepatogumus.

Q: Kodėl stebėjimo būsenos ne pakeisti visą ilgą laiką?

A: Tai užima daug laiko laivybos bendrovė stebėti prekių ir atnaujinti stebėjimo informacija, ypač tuomet, kai prekės pagal transporto skirtingų transporto sandėliai.Tikiuosi jūsų supratimo.

Q: ar galiu gauti skaitmeninės sąskaitą faktūrą?

A: Taip, prašome pateikti mums jūsų E-mail.Mes reikštų siųsti jį jums.Ačiū.

1.Q: Kiek bus tau ženklas ant sklypo?

A: Kaip įprasta, mes negali ženklo prekes, kaip dovana.Tuo pačiu metu, šioms šalims gali būti taikomos tik realiomis kainomis: Australija, Indonezija, Izraelis, Japonija, Pietų Korėja, Meksika, Rusija, ir Jungtinės amerikos valstijos.


  • Prekės Pavadinimas: MJJC
  • Elemento Aukštis: 5cm
  • Specialios Funkcijos: Patvarus, minkštas ir aukščiausios kokybės medžiagos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Kempinės, Šluostės & Šepetėliai
  • Elemento Ilgio: 11cm
  • Prekės Svoris: 68g
  • Medžiagos Tipas: Minkštas ašutų teptuku ir medinė rankena
  • Elemento Plotis: 5cm