2018 Kreivė Snap Žiedas Dizaino Vyriškos Mažas Nerūdijančio Plieno Gaidys Varpos Narve W Spygliuota Varžtas Skaistybės Prietaiso BDSM Produktų Sekso Žaislas S061

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€24.66 €22.68

Žymos: narvas mažas skaistybė, voras skaistybės narve, bdsm žaislas, skaistybės smaigalys, skaistybės dick, višta gaidys narve, skaistybės mažas, skaistybės narve ht, gaidys smaigalys, metalo spygliuota skaistybė.

Descr

iption:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Sveiki atvykę į Mūsų internetinėje Parduotuvėje,mes jums padėti visų rūšių sekso žaislai juokinga,tokių kaip skaistybė prietaisas,vibratorių,analinių žaislų,bdsm žaislas,vyras/moteris masturbators ir pan.

Mes ir toliau atrasti naujų produktų,kad jums matyti mūsų naujausias elementus pls pridėti mano parduotuvėje į savo mėgstamą parduotuvę sąrašą,palikite mums žinutę .Mėgautis savo pirkinių iš Mūsų Parduotuvės !

Produkto Duomenys, informacija

Produkto Pavadinimas: 2017 Kreivė Snap Žiedas Dizaino Vyriškos Mažas Nerūdijančio Plieno Gaidys Varpos Narve Su Spygliuota Varžtas Skaistybė Diržas Prietaiso Suaugusiųjų BDSM Produktų Sekso Žaislas S061...

Techniniai duomenys :

Medžiaga:304 Nerūdijančio Plieno

Technics:rankinis veidrodis lenkijos

1. Narvo Dydis: ilgis: apie 51mm, diametras: apie 32.5 mm.

2. Atidarymo ir uždarymo lanko formos gaidys žiedas, vidinis skersmuo: 36mm,40 mm, 45mm ir 50mm galite pasirinkti(prašome kontrastas paveikslėlyje pasirinkti tinkamą dydį )

3.Jis ateina su 4 vnt Spygliuota Varžtą ir vienas šešiakampis veržliaraktis

4.Svoris: apie 83g

5.Pakuotė: Diskretiška Pakuotė

Pastaba: Dėl matavimo metodų ir įvairių matavimo įranga yra įvairių,ten bus šiek tiek klaidų dydį aprašymas.

Paprastai 2mm paklaida yra priimtinas.Tai nėra kokybės problema, ar aprašymas klaidą.Privatumas

Visos Pakuotės Yra Griežtai Patikrinti, Ar Neardomieji.Sklypas Yra Neskaidri Ir Mes Nepaliks Jokios Slaptos Informacijos Ant Pakuotės, Kad Geriau Apsaugoti Jūsų Privatumą!Mes paprastai pažymėti savo daiktą, kaip "Dovana", "Žaislą" , Metalo Amatai" arba "Mager" R roduct Nuotraukoje, kurioje

Pastaba: prekės dydis matavimo metodus, matavimo įranga ir kt skirtingų turės šiek tiek klaidų, paprastai + - 2 mm paklaida yra normali, nepriklauso kokybės problema, ar ne, yra įvestas

Mūsų siekimas yra kokybės ir patikimumo, kiekvienas produktas, prieš išduodamos, mes dar kartą patikrinti, ar kvalifikuotą, mes neprisiimame grįžta, prašome suprasti, ačiū!Manau, kai gavote prekes supras mūsų įsipareigojimas.

Mes siūlome mažų didmeninė prekyba, didmeninė kaina yra pigesnė, prašome siųsti e-mail į mane, galėsiu teikti didmeninės kainos sąrašą.

mes turime savo inžinierius, per gamybos ir moder dizainas odos andstainless plieno gamyba.mes galime priimti OEM kad arba atlikti naują gamybos dėl savo dizaino.


  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Prekės Pavadinimas: HF Skristi Tigras
  • Modelio Numeris: 061
  • Dydis: 4 ring size
  • Elemento Tipas: Varpos Žiedai
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nepadori Nuotrauka: No