Custom Automobilio bagažo skyriaus kilimėlis maserati ghibli GranTurismo Levante quattroporte automobilių aksesuarai kilimėliai automobiliams

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€67.55 €24.32

Žymos: triko levante, už "maserati", levante pėdkelnės, cx5 kamieno, šviesos maserati ghibli, priedų automobilių sunkvežimis, 2018 m. nissan xtrail, balta maserati ghibli, eado automobilių reikmenys, automobilio pritaikymas priedai.

Išsižadėjimas: Po jūsų užsakymą, prašome palikti savo automobilio modelį už vienerių metų naujienos.Pavyzdžiui, " Toyota Camry / 2015 m. 1) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 2)Paprastai visi užsakymai bus processced per 1 dieną ir išsiųsti winthin 1-10 darbo dienų kiekvieną antradienį,ketvirtadienį ir šeštadienį išskyrus švenčių ir poilsio dienas.Laikas yra pinigai, jei norite gauti elementą greičiau, nei nemokamas pristatymas, jūs turite mokėti šiek tiek papildomą mokestį express " kompanija. 3)Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!Apie grįžtamąjį ryšį, Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!


  • Užpildymo Medžiaga: Natūralaus pluošto
  • Medžiagos Tipas: Dirbtinė oda
  • Prekės Pavadinimas: XWSN