HobbyWing EZRUN 2030 12T 7800KV 18T 5200KV brushless variklis + 18A ESC combo RC 1/16 automobilių atnaujinti

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€29.54

Žymos: brushless variklis, rc auto brushless variklis, rc ubec, hobbywing varikliu, 24v brushless variklis, rc automobiliai brushless, brushless combo rc, 270kv variklis, rc automobilis 10 esc, heli brushless variklio combo.

ESC Specifikaciją 1.1 Išėjimas: Nuolat 18A, sprogo 50A. 1.2 Įėjimas: 4-9 ląstelių NiMH/NiCd arba 2-3S LiPo. 1.3 BEC: 6 V/1A (Linijinis režimas vidinė BEC). 1.4 Atsparumas: Nuo 0,01 Omo. 1.5 Variklis Pritarė: Sensorless Brushless Variklis. 1.6 Tinkamas Variklis: * Pastaba #1 Su 4-6 ląstelių NiMH/NiCd arba 2S LiPo: On-Road: daugiau than12T, Off-Road: daugiau nei 8T; Su 6-9 ląstelių NiMH/NiCd arba 3S LiPo: On-Road: daugiau nei 18T, Off-Road: daugiau nei 24T; 1.7 Tinkamas Automobilis: 1/18 kelių sportas. 1.8 Aušinimo Ventiliatorius: Ne. 1.9 Dydis: 31,5 mm(L) * 27,5 mm(W) * 15mm(H). 1.10 Svoris: 19g (Be laidų)

Apie mus Sveiki, sveiki atvykę į Rayspeed RC parduotuvė!Mes krūva RC entuziastai save, taip, mes suprantame jūsų poreikius.Kiekviena ir kiekvieno iš mūsų produktai yra 100% autentiška, ir tiesiogiai iš originalaus prekinio ženklo bendrove, tai kodėl mes garantuojame geriausią kokybės ir mažiausią galimą kainą.Įsikūręs Shenzhen, Kinija, pasaulyje labiausiai koncentruota regione RC gamintojai, mes galime pasidalinti su jumis, visų rūšių RC susijusius elementus, helis, lėktuvai, automobiliai, laivai, drones, you name it.Jei jūs esate ieškote ko nors konkretaus, kurios nėra įtrauktos į mūsų parduotuvėje dar, nedvejodami palikite man žinutę, stengsimės kaip įmanydami, kad tarnauti jums.BTW, tai yra daugiau nei tiesiog parduotuvėje jums yra susijusios su,, mes norėtume padaryti kai kurie "PASIDARYK pats" darbą už jus, kaip ir keitimas, litavimas, jungtys, daro bandymus, kažką panašaus, kad, ar mes netgi galite pritaikyti savo produktus, nes mūsų gamybos išteklių.Siunta bus pateikti per 3 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje galiojantį tracable sekimo numerius (užsakius ne mažiau nei 5usd sumą), paprastai per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, taip pat žinomas kaip sraigė paštas :-), kuris trunka 10-45 dienas, priklausomai nuo darbo efektyvumą iš savo šalies muitinės organizacija, ir prašome nenustebkite, jei jis trunka net ilgiau piko sezonus, jūsų kantrybė yra vertinama.Tačiau mes taip pat pateikti pagreitinta express " paslaugas, pavyzdžiui, EMS, DHL, UPS, Fedex ir pan., susisiekite su mumis norėdami patikrinti, kiek papildomai siuntimo išlaidų, jūs turite mokėti gauti jūsų skubiai elementus artimiausiu metu.Mes suteikiame visapusišką klientų aptarnavimą, garantija, grąžinimo ir grąžinimo politiką, blah blah blah, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite kokių nors quesiton.Tai, ką mes norime taikos pasaulyje, ne daugiau bado, visi laimingi, ir, žinoma, jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus!


  • Atnaujinti Dalys/Priedai: motorikos ir ESC combo
  • Techniniai parametrai: Vertė 6
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Variklis
  • Modelio Numeris: EZRUN 2030 variklis + 18A ESC combo
  • Medžiaga: Metalo
  • Dydis: 20*30 mm
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
  • Prekės Pavadinimas: hobbywing
  • Transporto Priemonės Tipas: Automobiliai
  • Įrankis Prekes: motorikos ir ESC combo
  • Keturi varomi Ratai Atributai: motorikos ir ESC combo
  • RC Dalys ir Acc: Varikliai