8PCS Tankai Elektroninių Cigarečių pod Vaptio C Butas MINI Pod 4Pcs Purkštukai 1.3 ml Talpos 1.5 omo Rites galva Tilptų C BUTAS MINI RINKINYS

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€21.95 €19.75

Žymos: modelis pilotas, Vaptio, egida padidinti pod ritė, baterija vaptio, mini pilnas žuvų bakas, nespresso ankštys, mod vaptio, vape, rožinės spalvos mini subtank, mini pod vape.

Rekomenduojama Produktus:

Savybės:

Patentuota Keramikos Automizer Tech

Lengva Viršuje Papildymo Sistema

4* C-Butas Mini Tankai

1* Naudotojo Vadovas

VAPTIO Vartotojai Nuostabus Bendrinimo

DUK

Q1: Produkto Patikra.

A: Žingsnis 1:

Prašome patikrinti, ar nuoroda:

2 žingsnis: įveskite produkto saugumo kodo įvedimo lauką.3 Žingsnis: "Sveikiname!Produktas yra autentiška, kai užklausos yra galiojanti ir yra originalus pirmą patikrinti!

Q2: Apie Mokėjimą.

A:

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,Banko pavedimu, kredito kortelėmis(Qiwi, "mastercard", " beleto,webmoney)priimami per sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Prašome būti daugiau pacientų jei jūs padarote klaidą, anuliuoti užsakymą.Pinigai bus grąžinti pinigus per 3-20 darbo dienų.Tiesiog įdėkite naują tvarką ir mokėti dar kartą.

Q3:Apie Siuntos.

A:

Prašome būti tikri, kad siūlo jūsų duomenys Pavadinimas/Adresas/ pašto kodas/telefono numeris, tai reikia vežėjas dėl Tarptautinių Vežimų.

1.E-Pakelis: 15~35days pristatymas, Į ES,USA, RU.

2. Nyderlandai po(PostNL): Apie 15~40 dienų pristatymas, į ES,apie 25~45 Azijoje, apie 60 dienų, Pietų Amerikoje ar Afrikoje.

3.Paprastai tai trunka apie 15-60 dienų atvykti po išsiuntimo.Bet pristatymas gali būti atidėtas, nes dėl festivalis, muitinės ir kitų veiksnių, todėl, jei jūsų paketas buvo atidėtas, prašome suprasti ,ačiū.

Logistikos tyrimą svetainės adresas : Q4: Apie Garantiją.

A:

1.Dėl Laiku.

Jeigu tu negali gauti, pakuotės po 90 dienų,mes galime grąžinti visą.

2.Grįžti&Grąžinti Pinigus.

Jei užsisakėte negerai prekę arba nenorite produkto kartą gavo(per 7days po to, kai gavote),galite grįžti į jav prieš pradėdami naudoti(nereikia sunaikinti pakuotės)ir įsitikinkite, kad prekių grįžti į mus geros būklės.Kai mes gavo paketą ir tikrinamas, ir jokių problemų,mes grąžinsime.

3.Kokybės Užtikrinimas.

Mes turime 3 mėnesių garantija rinkinio ir mod.Jei yra kokių nors problemų dėl kokybės,prašome siųsti pranešimą iš šių infortion:1.Užsakymo numeris 2.Nuotrauka produktų partijos kodas,baras-perleisti ir saugumo kodas ant pakuotės.3.Aišku, nuotrauką arba vaizdo įrašą, kuris gali rodyti, kad problema aiškiai.

Prašome don ' t open ginčą prieš mus ne pirmas, ir susisiekti su mumis tiesiogiai, mes visada pasirengę spręsti problemas, draugiškas ir efektyviai.

5 klausimas:ar galiu pridėti elektroninę skystis/elektroninių sulčių ?

A:

Grafikadeka.lt neleidžia pardavėjai norėdami parduoti elektroninių skystis/elektroninių sultys, kurios yra ne saugų transporto ir galima įsigyti vietinėje parduotuvėje.

K6:Apie 18650 Betteries.

A:

Mūsų produktai yra ne 18650 baterijas ir mes ne parduoti 18650 baterijas.Pristatymas negalite siųsti 18650 baterijas.Nes tai yra rizikinga transportu.

Jums reikia nusipirkti 18650 baterijas atskirai.Dydžio baterija yra ne daugiau kaip 18.55x65.6mm.

Q7: Kodėl jis ištekėti?Ar tai normalu?Ką daryti, jei skystis ištekėjo?

A: 1 Situacija: Skysčio nutekėjimas iš oro srautas.Tai gali būti kondensatas, kuris yra normalu.Jums tiesiog reikia nuvalyti kondensatas ir blowin kandiklį reguliariai išvalyti kondensato.

2 situacija: Gal ritė buvo miręs.Prašome pakeisti nauja ritė.Pastaba:Ritė turi būti keičiami reguliariai, maždaug kas 5-21 dienas, priklausomai nuo to, kaip dažnai jis yra naudojamas. (Kada?Jokių garų, sudegė kvapas, nutekėjimas ir pan.)

3 situacija:Jei virš nepadeda, prašome nuplaukite jį šiltu vandeniu.Tada jūs naudojate nauja ritė po to, kai ji išdžiūsta.


  • Modelio Numeris: C butas mini tankas
  • Pakuotė: 4pcs/pak
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Purkštukai talpa: 1.3 ml
  • ritė vadovas: 1.5 omo
  • Suderinama Modelis: C butas mini rinkinys
  • Prekės Pavadinimas: Vaptio
  • Ritės Tipas: Nekeičiamais