Kontūro Gabarito Su Užrakto 10 Colių Formos popierinės kopijavimo aparatų matricos Profilis Gabaritas Įrankis Neteisėtų Matavimo Profilis Valdovas Dailidžių JS23

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€18.56 €13.18

Žymos: lydmetalis vandeniui, dailidžių matlankis, elektra yra reketas, veržliaraktis, kontūras valdovas, skydelis rda, staliaus įrankis, kontūras matuoklis, priemones įrankis, gręžimo raktas, kontūro gabarito taurusis.

Kontūro Gabarito Su Užrakto 10 Colių Formos popierinės kopijavimo aparatų matricos Profilis Gabaritas Įrankis Neteisėtų Matavimo Profilis Valdovas Dailidžių JS23 Aprašymas:

Savybės:

1. Metalo Užrakto Mechanizmas : Kontūro gabarito formos popierinės kopijavimo aparatų matricos yra modernizuotos su metalo blokavimo mechanizmas, kuris yra daug patvaresnis nei kiti " plastikiniai užraktas.Metalo užrakto mechanizmas yra skirtas ilgalaikiam naudojimui.Ji gali išlaikyti originalų formos, be transformacijos, padeda jums, kopijuoti ir perkelti formos tiksliai bet kur, kur jums reikia.

2. Reguliuojamas Įtampa: Niekada nerimauti per laisvi, arba per stora plastikinių kaiščių skaidrių, ypač po to, kai buvo naudojama kelis kartus; su raktu, galite tiesiog reguliuoti sandarumą, plastikiniai kaiščiai, pagal jūsų pageidavimus.

3. Aukščiausios Kokybės : Pagaminti iš tvirto ABS plastiko, profilio gabaritas nebraižo pradinio apdaila forma dubliavimo.45 laipsniu pin dantų dizainas bus taip pat didžiausią matavimų tikslumą.

3. Lengva Naudoti : nesvarbu, esate mėgėjų arba profesionalių, tiesiog tris veiksmus: Kopijuoti.Užfiksuokite jį.Sekti jį.Jūs tiesiog paspauskite kontūro gabarito vieną iš formos.Tada atsekti ir apdailos eskizą ir supjaustyti į formą.

4. Naudojimas : Su 10 colių Kontūro Gabarito galite dubliuoti bet kokios formos iš karto.Ji sukuria tiesioginį šabloną lenkta ir nelyginis formos profilius paprastai ir lengvai, jūs galite naudoti ją, grindys, plytelės, kiliminė danga, tiesimas, įrengimas linoleumas, keraminės matavimo, medienos apdirbimo projektas, namų tobulinimas, ir t.t.

5. Metrinių ir anglų sistema pažymėtą intervalą, pailgintas, matavimo gabalas, matavimo gylis.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Matmenys: Apie 25.4 X 12.7 cm

Spalva: Oranžinė

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Komplektą Sudaro:

1pcs x Profiler


  • Modelio Numeris: 362015486
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo