WOSAWE Vyrų moterų Dviračių Neperšlampamą Striukę Dviratį, Lietaus Kailis, Dviračių Vėjo Džersis sporto

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€23.90 €12.90

Žymos: ktm neperšlampamą striukę, daine striukė, vyras wosawe, mtb mtb rinkinys, lietaus jeckets vyrai, antikvarinis dviratis, cubrebotas ciclismo, džersis rapha, ciklo komanda striukė, aufdiazy striukė atspari vandeniui.

WOSAWE Vėjo Dviračių Striukės Vyrai Moterys Jojimo Vandeniui Ciklo Drabužių Nuoma ilgomis Rankovėmis Megztiniai Sleevless Vest Vėjo Kailis

Produkto Informacija: Plonas imitacija purslų audiniai.Roll up mažo dydžio, lengva nešiotis, gali būti tiesiogiai įdėti jersey kišenėje.Vakare arba anksti ryte važiuoti žemyn kalno galima nešioti tiek vėjo ir negali peršalsiu Tinka nešioti pavasarį, dviračių sezoną, į prieglaudą; drabužių su šviesą atspindinčios juostelės ir nugaros kišenės, drabužiai turi kišenės ant abiejų pusių, praktinių ir gražus, bet atgal kvėpuojantis tinklelis su sluoksniais, sulankstyti, kai ne dėvėti tik delno dydžio gali būti dedamas į kišenę.Antkaklio dizaino humaniškas, užtrauktukas neturi liesti odą, kad būtų išvengta trinties sukelia diskomfortą, drabužių atgal atspindinčias juostas, naktį jojimo saugiau ir atspindinčias juostas pagal kišenę lengvai jojimo daiktus, bet taip pat gali išskaidyti po pakrovimo į maišelį ir nunešti jį lengva išeiti Savybės: Super light padarė, kad jūsų mėgautis dviračių vėjas Visą dieną atidarykite užtrauktuką naudojamas užrakinti užtrauktukas kamščiatraukis Unqiue dizaino, kad jūsų važiavimas dviračiu daugiau atractive Galinės kišenės išlaikyti mažus daiktus .Šviesą atspindintis Logotipas padaryti savo dviračiu daugiau saugos Sublimacijos spausdinimo technologija, naudojama , ryškios spalvos ir niekada išnyks Akių medžiagos, dizainas atgal 1 kišenė ant nugaros su užtrauktuku Specifikacija: 100% Brand New Spalvos: 3 tipų spalvos Berankoviai marškinėliai (Žalia, Balta ,Juoda) Galima Dydis: S, M. L,XL,2XL Prašome pasirinkti jūsų dydžio pagal šią dydžio diagramos!Pakuotės Turinys: 100% Brand New 1x Dviračių Vėjo Kailis Plauti: Nuplaukite su šaltu vandeniu: 40°C ne teptuku, nenaudokite baliklio Ar ne sausas, švarus, nėra būgniniai sausas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes ne uarantee pristatymo laikas dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Mes Laivas visame Pasaulyje.Visi daiktai bus išsiųstas EMS ,DHL,UPS,HK post .Mes laivas jūsų užsakymų per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.

Pristatymo terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Grafikadeka.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.


  • Funkcija: Vėjo
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
  • Audinio Tipas: DŽERSIS
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: Striukės
  • Raktiniai žodžiai: Ilgomis Rankovėmis Megztiniai Sleevless Vest Vėjo Striukės
  • Lytis: Unisex
  • kilmės vieta: Kinija (Žemyninė)
  • Apykaklės: O-Kaklo
  • Modelio Numeris: 220
  • Medžiaga: Poliesteris
  • spalva: Daugiaspalvis
  • Prekės Pavadinimas: WOSAWE
  • Dydis: S,M,L,XL,XXL
  • Tipas: Striukės