2020 naujas M3Pro sienos, sumontuoti infraraudonųjų spindulių termometras ne-susisiekite su skaitmeninės kaktos termometras su pažangios balso transliacijos

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€11.74 €5.05

Žymos: vyrai drėgmėmačiu, barbecu, skaitmenų termostatas, seeed, thermomet, sodo žalias namas, anglies variklis, thermometr, stoties orai, mi termometras su drėgmėmačiu.

produkto aprašymas:M3Pro

✿ [ QUICK BANDYMŲ ] - Infraraudonųjų spindulių Termometras tiksliai priemones atskirų kūno temperatūros ir skaito rezultatus, ant ekrano vos per vieną sekundę.Jei temperatūra yra per normalus, žalia šviesa užsidega.Jei temperatūra yra karščiavimas klasės ar aukštos temperatūros, raudona lemputė užsidega, taip pat garsinis signalas. ✿ [ NON-CONTACT ] - Kūno temperatūra yra aptinkamas per 2-4 cm atstumu nuo termometras.Termometras leidžia ne-kreipkitės bandymų, kuris padeda išvengti kryžminės infekcijos atvejų tarp testuotojų, taip pat pašalina būtinybę sveikatos priežiūros darbuotojas. ✿ [ BLUETOOTH + PAŽANGIOS TECHNOLOGIJOS ] - **Jūs turite atsisiųsti nemokama programa naudotis "Bluetooth" ** Mūsų termometras apima "Bluetooth" funkciją, kuri leidžia jums prisijungti prie termometro ir stebėti temperatūros duomenis už kelis išbandyti asmenys.Galite naudoti funkciją atsisiųsti nemokamai app App Store "arba" Google Play " ir toliau įtraukti instrukcijos. ✿ [ MULTI-PURPOSE ] - termometras idealiai tinka bet kokių rūšių viešųjų ar privačiųjų vietų: Verslo srityse, pavyzdžiui, biurai, restoranai, barai, parduotuvės, Transporto srityse, pavyzdžiui, geležinkelio stotys, metro įėjimų, autobusų stočių, oro uostų; viešosiose vietose, pavyzdžiui, mokyklose, ligoninėse, muziejuose, teatruose, kino teatruose.Termometras leis klientams ir darbuotojams jaustis ir būti saugesni, kurie bus padėti pritraukti verslo per šiuos sunkius laikus.

Fotografavimo natūra:

produkto aprašymas:KM3

◆Greitasis testas: skatinančius Contactles Termometras tiksliai priemonės asmens kūno temperatūra, kaip mažai, kaip vieną sekundę.Literatūra yra imtis iš karto asmens kaktos aptinkama per 2-4 cm termometras s jutiklis.Žalia lemputė rodo, kad jų temperatūra yra per normalus, ir mirksi raudona lemputė ir garsinis signalas reiškia, kad asmuo, yra aukštos temperatūros. ◆NE KONTAKTAI: išlaikyti saugų lygį, socialinis atskyrimas, mūsų infraraudonųjų spindulių termometras gali nustatyti asmenis, su aukšta temperatūra, nereikalaujant fizinio kontakto su įranga.Prietaisas gali veikti savarankiškai, be žmogaus pagalbos, ir kaktos temperatūrą galima perskaityti iš tolo 4 cm nuo prietaiso jutiklis. ◆BLUETOOTH + PAŽANGIOS TECHNOLOGIJOS :Mūsų termometras apima "Bluetooth" funkciją, kuri leidžia jums prisijungti prie termometro ir stebėti temperatūros duomenis už kelis išbandyti asmenys.Galite naudoti funkciją atsisiųsti nemokamai app App Store "arba" Google Play " ir toliau įtraukti instrukcijos.Mūsų termometras taip pat pasižymi pažangiomis technologijomis, su pažangios jutiklio, kad greitai pristato tiksliai ir tiksli temperatūros rodmenis. ◆PAPRASTAS ĮRENGIMAS: Mūsų skatinančius Contactles Termometras yra labai lengva montuoti ant sienos naudojant nagai, kabliai, dvipuse lipnia juosta, arba skliausteliuose, ir gali būti prijungtas prie sienos kroviklis, centrinis bankas, arba bet kokių kitų nešiojamų energijos šaltinis. ◆UNIVERSALUS: skatinančius Contactles Termometras gali būti naudojamas greitai bandymas didelį kiekį žmonių, be to, vėlavimų, todėl jis puikiai tinka diegti į didelio tankio sritys.Mūsų termometras gali būti dislokuotas biurai, prekybos centrai, parduotuvės, restoranai, apartamentai, viešbučiai, geležinkelio stotys, bendruomenės centruose, ir pastato įėjimų.

Fotografavimo natūra:

Natūra fotografavimo, ten yra daug išteklių, eksportuoti į partijas, 12 vienetų viename rinkinio arba 16


  • Ekrano Tipas: Skaitmeninis
  • Kilmės: CH(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Naudojimas: Namų ūkio
  • Kabelio Ilgis: 1M
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Sieniniai: Infraraudonųjų Spindulių Termometras
  • Maitinimo Tipas: Įkroviklis
  • Maks. Matavimo Temperatūra: 49°C & Pagal
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Teorija: Termometras Su Drėgmėmačiu
  • Tipas: K
  • Ekrano Dydis: 1.9 Cm & Pagal
  • Stilius: Nuolatinis ir Sienos Kabo
  • Priemonės Tipas: K