Japonijos Seksualus Slutty Kimono Apatinis Trikotažas Moteris Seksualus Kimono Pižamą Yukata Mados Cardigan Sleepwear Laisvalaikio Drabužiai Pižama Suknelė

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€4.83 €4.74

Žymos: kimono, loungewear moterims, kimono šalies audiniai, šilko skraiste, lytis dėvėti, moterų sexy slutty apatinis trikotažas, moterų yukata, seksualus japonijos nuotakos lingerie, slutty moteriškas apatinis trikotažas, korsetai, jsy erotika.

Apie mus

Mes ilgalaikio dėmesio šilumos apatiniai įmonė, turime didžiulę patirtį, mes galime pateikti individualų produktų asmens .Mes turime stabilią akcijų, puikių produktų, geriausią aptarnavimo kokybę, greitą pristatymą, mėgo daug klientų.Mūsų gaminiai gali būti siunčiami į bet kurią šalį pasaulyje, mes siekiame būti jūsų ilgalaikių verslo partnerių, klientų pasitenkinimas yra mūsų tikslas, mes visada kova.

_________________________________________________

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime Garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

_________________________________________________

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Pirkėjai gali prašyti pakeisti per 7 dienas nuo gavimo jūsų produktas.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

_________________________________________________

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Prekės Pavadinimas: ang fou
  • Elemento Tipas: kimono