31M profesija 550 Paracord Virvelę Parašiutu Laido Tipas III 7 Kryptis Nailono Virvė, Lauko Kempingas, Alpinizmas, Kempingas Virvę įrankiai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€11.81 €10.63

Žymos: carrera automobilių kelionė, europos desantininkas, jig paracord, apyrankė paracord, granulių edc, multi įrankis paracord, multitul, įranga, parasparnių sportas, priedai 550 paracord, remates lauko.

►MIL-SPEC TYPE III: Mūsų 550 Paracord sertifikuotų MI-SPEC type III su 7 vidinės kryptys.Vertinta per papildomą 550 SVARŲ, 100 pėdų ir 5/32" Skersmens. ►PUIKIAI tinka LAUKE: Kempingai, Kempingai, Valtys, Medžioklė, Išgyvenimo Rinkiniai, Nelaimės Prep Klaidą-Iš Maišelių, ir Apdorodami projektai yra tik keletas programų, kur mūsų paracord gali būti labiausiai naudinga.Tvirtas, bet lankstus laidas idealiai tinka visų tipų lauko veikla ir stovyklaviečių veikla. ►LABAI UNIVERSALUS: 550 Paracord yra specialiai sukurta patikima komunalinių paslaugų programos, kurioms reikalingas Stiprumas, Ilgaamžiškumas ir Kompaktiškumas.Iš Para-Laido Lanyards ir Apyrankės, kad Keychains, Šuns pavadėlio ir saugos Diržai...nėra apribojimų, ką jūs galite naudoti Campsnail paracords už. ►VISADA ATSINAUJINA: Mes esame laimingi galėdami pasidalinti naujais naudojant patirtį ir mintis su mūsų klientų, juos pamokyti, kaip naudoti paracord gyvenime. ►LIFETIME GARANTIJA: Šis produktas yra taikoma Campsnail laiką Garantija.


  • Dydis: M
  • Prekės Pavadinimas: EDC.1991
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai