RSJ71 ilgomis Rankovėmis Puošnios Nėrinių Skara

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€30.99

Žymos: klingon, žaliojo nėriniai, "pasidaryk pats" filigranas, gėlių džiutas, bolero, foulard vyrai, bolero nėriniai, nėriniai skara, nėriniai šalikas, nuotakos wrap.

Dėmesio pls:

Tai yra custom made striukė, nėra pasiruošę dirbti sandėlyje.taip, kaina yra didesnė, nei kitose parduotuvėse.

Jie yra mūsų realaus darbo, nekilnojamojo nuotraukas tiksliai.kai jūs tvarka, bus toks pat, kaip nuotraukoje parodė!

Nors priedai, nėra didelių dalykų, bet mes juos visus visiškas rankų darbas, todėl kainos daugiausia išlaidų rankų darbas, ne-tai audiniai yra labai brangus.

jei jūs taip pat pasirinkti , pls nėra, kad ji!

Laivybos būdas & Laiką Priedai:

nemokamas pristatymas būdu , tai yra po oro paštu, tai apie 30-60 dienų paprastai, mes negalime tikras, apie tai, saugiai ir greitai delievery.jei esate skubiai, pls nežymėkite.

pardavėjo pristatymas metodas , tai vistiek kaip ems ar kitų express bendrovė specialios linijos, jūs nuspręsta pardavėjas, laivybos laikas yra 7-30 dienų.Ekonomiškai efektyvus būdas , Jei jūs norite saugiai ir greičiau, ir nemokamą pristatymą, jūs galite užsisakyti Accosseries kartu su jūsų suknelės!Jei jūs turite užsisakyti suknelę iš jav, ir tai yra perdirbimas.norite pridėti papildomų priedų, pls susisiekti Anty iš anksto.Mes padėsime jums laivo kartu kaip vienas paketas. *SVEIKI atvykę Į YIAIBRIDAL* *Customer1: Čia daug nuotraukų, kad merginos dėvi sukneles, jie savo realios nuotraukos?Yiaibridal: Taip!Visos nuotraukos mūsų Grafikadeka.lt svetainėje yra patys realus darbo vietų ir mūsų gražus kliento nekilnojamojo nuotraukų fotografavimui.Jūs turite savo žodžius!

*Customer2: aš myliu savo darbą, bet kaina yra aukšta....

Yiaibridal: Tiesioginis Gamyklos, Individualų darbą, vienas ant vieno, be netiesioginiai mokesčiai.Kokybė priklauso nuo kainos , jūs galite jaustis atleidžiamas su mūsų sandoris.Dauguma jūsų pinigai bus išleisti dėl savo suknelę ir atlyginimai patyrusių darbuotojų ir tarptautinės laivybos mokesčiai.

*Customer3: aš pamačiau tą pačią nuotraukas iš kitų interneto svetainėje, kurios tiksliai ji yra?

Yiaibridal: Jei matote, mūsų pačių nuotraukų iš kitos parduotuvės, pls ne nedvejodama, kad atsigręžti į mums, mes originalus gamyklos.Jei mūsų parduotuvę atidaryti filialą, aš atkreipti dėmesį čia. :))

*Customer4: Yra kaina, įskaitant mergina ar tinklus pagal sijonas, kad suknelė formos pat kaip ir jūsų nuotraukas ?

Yiaibridal: suknelė nuorodą, kainą, be jokių priedų, pavyzdžiui, mergina,net,šydas, pirštinės ir t.t!kaina tik suknelė.Jei norite, kad suknelė pačios formos kaip nuotraukoje parodė, pls susisiekti Anty pirkti mergina ar paprašyti pridėti tinklai pagal sijonas, ačiū u.

*Customer5: aš myliu suknelė audinys(nėriniai) modelį, kai aš užsisakyti, gausiu paties audinio (nėriniai) modelį, nes nuotrauka parodė?

Yiaibridal: dėl up-to-data audinio rinkoje, kartais po ilgo laiko, mes negalime gauti to paties audinio raštas mūsų realus darbas dar kartą.jei taip, mes jums pabandyti ieškoti panašių modelio vietoj.jei jūs tikrai tai, apie audinio raštas, pls susisiekti Anty patvirtinti prieš užsakymą.

*Customer6: aš užsisakyti suknelę iš u, ir dabar noriu užsisakyti naują suknelę, kaip aš galiu gauti nuolaida?

Yiaibridal: Dalintis savo gražus suknelė nuotraukas į savo renginį, gauti $10 nuolaida jūsų naujos suknelės!

kiekvieną, kuris įsigyti suknelę iš mūsų yiaibridal~jūs esate kviečiami pasidalinti savo nuotraukų, galite tiesiog įkelti vaizdo savimi jūsų atsiliepimų! ^_^ Sveiki atvykę į Yiaibridal vestuvių suknelė gamyklos parduotuvė internete

Kai u vieta užsakymą, pls teikti tiksliai, dydį ir spalvą u nori ,ir jūsų specialius pageidavimus .

Mes priimame mažas pakeitimas taip pat !Tiesiog jaučiu, nemokama elektroninio pašto Anty!

Noras geras trunkantį bendradarbiavimą laivas su u !^_^

Jei jums patinka mūsų darbą, pls nereikia pamiršti, kad mums kas penkerius žvaigždžių atsiliepimus!Jūsų geras komentaras yra geriausia parama mūsų darbuotojai!

Kokių nors klausimų, aš gali padėti, kai jūs gaunate suknelė, pls susisiekti su mumis iš anksto prieš komentarą, ačiū u~ Produkto paveikslėlius RSJ71 ilgomis Rankovėmis Puošnios Nėrinių Skara

*Produkto Aprašymas* Modelis Nr.: RSJ71 Raktiniai žodžiai: Puošnios Nėrinių Skara.Nėrinių Vestuvės Cape.Tiulio Bolero Vestuvių.Bolero Moterų.Bolero Mariage.Tiulio Cape.Bolero Liemenės Vakaro Suknelės.Tiulio Vestuvių Striukė.Nuotakos Tiulio Bolero.Tiulio Nuotakos Wrap.Tiulio Vestuvių Striukė Nuotrauką Stilius: Reali foto.Programos: vestuvių,šalies Hemline: pagal biustas ilgis Embellishment: NĖRINIAI Visiškai liniuotas: NE Bulid į liemenėlę: NE.Medžiaga: TIULIS Sezonas: pavasaris, vasara, autunm, žiemos Neto svoris: 1.5 kg dėmesio: striukė yra custom made tikrą darbą, tiksliai.nėra pasirengęs striukė rinkoje.


  • Spalva: nuotraukos spalva
  • Rekomenduojama Proga: vestuvių, pobūvių, ir t.t.
  • Skubos tvarka: priimti
  • Dizainas: didelės iškirptės atgal
  • Modelio Numeris: RSJ71
  • Dydis: Pritaikyti
  • Drop laivyba: priimti
  • Apskaičiuota, pabaigos laikas: 15 Darbo Dienų
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Ilgis: pagal biustas ilgis
  • Elemento Tipas: Nuotakos Apsiaustas
  • Raktiniai žodžiai: Puošnios Nėrinių Skara
  • Informacija: Nėriniai Appliques
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Technics: Appliqued
  • Prekės Pavadinimas: yiaibridal