Antipruritic Stick Geriamojo Uodų, Vabzdžių Įkandimo Sumažinti Niežulį Pen Neutralizuoti Dirginimas Uodų Įkandimo Antipruritic Prietaisas

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€7.48 €4.86

Žymos: drakonai kraujo smilkalai, stabdžių niežulys kremas, bite away atveju, folijos servetėlės, uodai marškinėliai, tarakonai dūmų, klaida bite įsiurbimo, vabzdžių atstumti, uodų gaudyklė usb, smilkalų laikiklis stendas.

Antipruritic Stick Nešiojamų Saugus Uodų Įkandimo Paramos Vabzdžių Niežulys Neutralizuoti Sudirginimo Gydymas Vaikams Suaugusieji

Savybės: Su natūraliais augalų eterinis aliejus uodų formulę, antipruritic stick veiksmingai mažina paraudimą ir niežulį, nuo uodų įkandimų.Natūrali formulė apsaugo ir šeimos narių sveikatos.

Nerūdijančio plieno rutuliukas dizainas yra vienodai taikomas ir nepralaidi vandeniui, ir kamuolys dizainas yra geras nepralaidžiose, tolygiai taikyti 1-2 ratą prie nip.Venkite tiesioginio kontakto su pirštais, patogus higienos.

Į antipruritic stick yra mini nešiojamieji naudojamas bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, tinka lauko sporto, dviračių, dirbti, studijuoti, plaukimo, žygiai ir piknikas.

Techniniai duomenys:

Modelis: Antipruritic Stick

Spalva: balta

Korpuso medžiaga: ABS

Specifikacija: 20ml

Pagrindiniai ingredientai: levandų aliejus, pelargonijų aliejus, dejonizuotas vanduo, pipirmėčių aliejus

Tinkamumo laikas: 3 metus

Taikymo sritis: kūdikiams, vaikams ir suaugusiems

Dydis: apie 11.5 x 2,5 cm/ 4.53 "x 0.98"

Svoris: apie 50g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Vabzdžių Niežulys Stick


  • Rinkinys Tipas: No
  • Vardinė Įtampa: NĖRA
  • Atstumiantis Tipas: Uodų Smilkalai
  • Kenkėjų Rūšis: Uodai