220V/110V Gali sandarinimo mašina pieno arbata parduotuvė gėrimų prekybos uždarymo taurė pusiau automatinė uždarymo plastikinio butelio gali dangčio 55mm

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€857.87 €480.41

Žymos: lengvas vakuuminis, fs 300, dokumentai taurės mašina, 4 taurė sandarinimo mašina, rinkinys qls, medeno cofee mašina, arbatos maišelis pakavimo mašinos, rankinis gruntas, skardomis mašinos, taurės antspaudas.

PATARIMAI:

Tam, kad jums, kad puikus pirkinių patirties, mes turime priminti:

Ši mašina tinka plastikinių butelių, kaip šių dydžių.Prašome patvirtinkite, kad jūsų buteliai yra tinkama už mūsų mašinos.Jei jums reikia nusipirkti buteliuose, prašome susisiekti su mumis.Dar kartą ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje.

1.Mes priima kredito korteles, ir TT perlaidų, "Western Union", "MoneyGram" ir kiti atsiskaitymo būdai.Jei turite problemų su mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Galime siųsti siuntinių per Kinijos Express arba Kinijos EMS / DHL / Fedex / UPS

2. Kinija Paštu (EMS, EMS Express), labiausiai šalyse / regionuose gali atvykti per 15-35 darbo dienų.

3.Kinija Express, DHL, " FEDEX, TNT, paketai gali atvykti per 4-8 darbo dienas daugelyje šalių / regionų.

4. Jei negavote pakuotėje ir per 30 dienų po to, kai ji buvo išsiųstos, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti paketą ir susisiekti su jumis, kaip įmanoma, mes imsimės klientų pasitenkinimas, nes mūsų tikslas!

5. Importo mokesčiai / mokesčių / mokesčiai nėra įtrauktos į prekių kainą arba siuntimo išlaidas, šias išlaidas padengia pirkėjas.

6. Apie muitinės deklaracija Patarimas: Pagal mūsų patirtį, siekdama padėti pirkėjams sumažinti mokėjimo muitinės

pareigas, mes deklaruoja savo muitinės 30% faktinių prekių kaina.Jei turite skirtingų nuomonių, prašome pranešti mums

7.Kol visi produktai yra siunčiami, mes atlikti kokybės kontrolės, ir mes suteikiame vienerių metų garantiją produktas,ir visas siuntimo išlaidas padengia klientas.

Šiltas priminimas:

1: klientams iš Vokietijos

Pasakykite mums savo EORIS Numerį, jei norite, kad laivas " FedEx arba TNT.Be jų, mes galime tik DHL, Honkongas paštu arba Kinija Paštu!

2: rusijos klientų

Prašome palikite savo pilną pavadinimą (bent 3 žodžiai), įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, priešingu atveju, rusijos leidinio, nebus išleisti paketą ir grįžti į Kiniją.

3: Už Brazilijos klientų

Jei norite, kad laivas "FedEx", DHL, TNT, UPS, pasakykite man savo mokesčių numeris (CPF ar CNPJ).Be jos, muitinė, grąžinkite produktus į Kiniją.

4: Ukrainos, Baltarusijos klientams

Jeigu norite atsiųsti Kinija Post (Ypač Ukraina, Baltarusija), kantriai laukti, jis yra šiek tiek lėtai, bent tai užtruks apie 30 dienų.

5: Pietų Amerika Klientų

Jei jūs turite skaičiaus mokesčius (pvz., Argentina, Peru, Kolumbija ir kt.), ji bus sumažinti daug problemų su muitine.

1. Ačiū už teigiamus atsiliepimus.Mes padarysime viską, kad suteikti savo klientams aukščiausios kokybės produktus.

2. Jei jus tenkina mūsų paslaugas ir produktus, prašome palikti mums, 5-star pagirti.Tai yra labiausiai svarbus mums.Savo 5 - žvaigždučių peržiūrą bus vertinamas ir skatinamas.

3. Jei jūs suteikiate mums penkių žvaigždučių įvertinimą, ir pristatyti draugams pirkti, mes jums ir jūsų draugams nuolaidos

4. Neigiamą arba neutralų atsiliepimą, negali išspręsti problemos.Jei jums kyla kokių nors problemų, kai gauna paketą, prašome susisiekti su mumis pirmą, nepaliekant neigiamų atsiliepimų, ačiū.Mes jums turi suteikti tinkamą sprendimą.

Pastaba: Jei šio produkto neturi konkrečios šalies originalus kištukas į Kinijos rinką, mes įrengtos specialios kištuko keitiklį, siekiant užtikrinti įprastą gaminio naudojimo, prašome pasirinkti tinkamą produktą įtampa


  • Svoris: 19KG
  • Prekės Pavadinimas: Esyhey
  • gaminio dydis: 375*210*560mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: QLS-180
  • Sandarinimo Ilgis: <20cm
  • Galia: 180W
  • Įtampa: 220/50Hz 110V/60Hz
  • Įstaiga: Antikoroziniai dažai
  • Su Dulkių Maišelis: No
  • Skardinės skersmuo: 55mm
  • Maitinimo Šaltinis: elektrinis
  • Tipas: Stovas / Lentelė
  • Sertifikavimo: BMK