Olympus M. Zuiko Digital 17mm f/1.8 Objektyvas Keičiamieji Objektyvai (Black & Silver)

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€348.98 €279.19

Žymos: olympus omd, olympus omd em10 mark ii, objektyvo m43, 6mm objektyvas, len nikon, olimpus pen, Lumix, kino objektyvą, olympus omd em5, olympus omd em10 mark iii.

Olympus M. Zuiko Digital 17mm f/1.8 Objektyvas

Apžvalga

Kompaktiškas, aukštos kokybės fotografiją objektyvas giriasi puikios.

Aukštos kokybės fotografiją objektyvas su aukštos kokybės technologija, supakuoti į kompaktiškas metalinis korpusas. 9 elementai (įskaitant 3 aspherical lęšiai) yra racionaliai galimybių siekti aštrių, didelio kontrasto vaizdą per visą atvaizdo plotą net ne F1.8 diafragma.Jame kadras fokusavimo mechanizmas, lengva naudotis, greitai giliai fokusavimo, fotografavimo, taip pat MSC mechanizmą, kuris leidžia sparčiai, sklandžiai autofocusing tiek fotografuojant ir filmuojant.

Pagrindinė Informacija

Produkto Pavadinimas:M. Zuiko Digital 17mm F1.8 Funkcijos:Didelės spartos vaizdo formuotuvo AF (MSC mechanizmas) Pasirinktiniai Priedai:PRF-D46 PRO Apsaugos Filtras, LH-48B Metalo Objektyvo Gaubtas, LC-48 Metalinis Objektyvo Dangtelis, LC-48B Metalo Objektyvo Dangtelis, VPK-0814 Objektyvo Atveju, VF-1 Optinis vaizdo Ieškiklis, MCON-P02 Makro Konverteris, *papildomus Priedus, nėra įtrauktos į standartinės pakuotė **LH-48B Metalo Objektyvo Gaubtas ir LC-48/LC-48B Metalo Objektyvo Dangtelis negali būti naudojamas kartu. ***Jei VF-1 Optinis vaizdo Ieškiklis yra naudojamas su LH-48B Metalo Objektyvo Gaubtas, didelis vinjetės įvyks lauko vaizdo kadrą.Net ir tada, kai LH-48B nesumontuotas, objektyvas gali būti matomas regėjimo lauko su tam tikromis kameros.

Savybės

Siekiant aukštos vaizdo kokybės/didelio našumo ir kompaktiškas dydis

9 elementai 6 grupėse, įskaitant DSA objektyvas, kuris apima labai tiksli gamybos technologija; ir HR (Didelio Lūžio rodiklio) objektyvo, kad yra didelis sferinės aberacijos koregavimo galimybes, yra supakuoti į 35.5 mm, 120g kompaktiškas korpusas.Pasižymi aštriu, didelio kontrasto vaizdą per visą atvaizdo plotą net ne F1.8 diafragma.State-of-the-art technologijos ir žinios, įgytos per metų patirtis leido pasiekti šio lygio vaizdo kokybę ir aukštos kokybės užtikrinant mažas dydis.

Optinis naudingumo lygi Aukštos Klasės Objektyvu ED 12mm F2.0

Objektyvo konstrukcija schema

NULIS Danga pašalina vaiduokliai ir raketos

ZERO (Zuiko Extra-low Atspindys, Optinis) Danga yra taikoma objektyvo paviršiaus pašalinti vaiduokliai ir raketos, kuris naudojamas būti sunku sumažinti, nes jų aukštą skaidrumo.NULIS Danga gali pasigirti aišku, vaizdo kokybę net ir sudėtingomis sąlygomis, pavyzdžiui, esant foniniam apšvietimui.

Šviesus F1.8 diafragmos ir kūno vaizdo stabilizavimas yra veiksmingas prasto apšvietimo sąlygomis

Visi Olympus OM-D ir PEN kameros funkcija-iš kūno vaizdo stabilizavimo sistema.Kai kartu su greitai F1.8 objektyvas, "blur-free" vaizdai yra lengva, net fotografuojant saulėlydį silpnam patalpų scenos, ir kitose vietose, kur su blykste draudžiama (pavyzdžiui, zoologijos soduose ir akvariumuose).

MSC (Filmo ir Dar Suderinama) mechanizmas leidžia greitai, tyliai autofocusing

MSC (Filmo ir Dar Suderinama) mechanizmas yra naujausia optinio dizaino technologijų pasiekti greitas ir tylus fokusavimas su lengvos formos ir mažiausias skaičius lęšius.Įrankių buvo pašalinti, panaikinti veiklos triukšmo.Sub-mikronų tikslumo metalo krypčiai (veleno) ir pašarų varžtą (varžtas ratai) yra naudojami veiksmingai, tiesioginio vairavimo lengvas fokusavimo objektyvas.Greitesnį ir tyliau autofocusing..Šis objektyvas dirba vidinio fokusavimo sistemą, kuri naudoja MSC mechanizmas.Jis atlieka autofocusing pagal optimaliai kontroliuoti tris mažas, lengvas lęšius.Dėka šio sklandų AF sistemą, vartotojai gali patogiai šaudyti tiek fotografuojant ir filmuojant.

Išplėstinė fotografiją fokusavimo mechanizmas leidžia jums pereiti fokusavimo tašką tam tikru atstumu.

Kadras fokusavimo mechanizmas leidžia jums imtis vaizdus lengvai.Stumdomas fokusavimo žiedą, į jums tam tikru atstumu atskleidžia atstumas žymekliai, išgraviruotas ant objektyvo barelį, kaip fokusavimo taško juda taško atstumas žymeklis.Šis mechanizmas leidžia greitai giliai fokusavimo, fotografavimo, kuriame tiek subjekto ir fono yra dėmesio centre, ir greitai ne-finder " fotografavimo.

Tuo atveju, kai dėmesio centre yra 3m iki ∞ ir diafragma F11

Sudėtingų metalo apdaila, tekstūra, stilingas, klasikinis atrodo labai kompaktiškas dizainas

Kietojo dar patogiau-į-turėti tekstūros metalo korpusu, ir kondensuoti, nutolimas, aukštos kokybės jausmas unikalus tikslumo prietaisas buvo sukurtas, siekiant užtikrinti fotoaparato išlieka stilingas, kaip metų praeiti.Metalo objektyvo gaubtas ir objektyvo dangtelio buvo specialiai sukurta siekiant pabrėžti fotoaparato stilius. *LH-48B Metalo Objektyvo Gaubtas ir LC-48/LC-48B Metalo Objektyvo Dangtelis negali būti naudojamas kartu. ** * Jei VF-1 Optinis vaizdo Ieškiklis yra naudojamas su LH-48B Metalo Objektyvo Gaubtas, didelis vinjetės įvyks lauko vaizdo kadrą.Net ir tada, kai LH-48B nesumontuotas, objektyvas gali būti matomas regėjimo lauko su tam tikromis kameros.


  • Scenos Tipas: žmonės
  • Viso Kadro: No
  • Tipas: Fiksuoto Židinio Objektyvas
  • Fokusavimo Tipas: Standartinis Ministras
  • Skaičius Menčių Diafragma: 7 Peiliukai
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: "Olympus"
  • Mažiausia Diafragma: f22
  • Naudoti: Fotoaparatas
  • Objektyvas su UV Filtru Dydis: 46mm
  • Didžiausia Diafragma: f/1.8
  • Fokusavimo Režimas: AF
  • Objektyvo Tipas: Automatinė