INS Šiaurės Rankomis austi Vaivorykštė Gobelenas Sienos Kabo Dekoro Gobelenas Augalų Pakaba Namų Vaikų Kambario Dekoravimas

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€13.60 €10.88

Žymos: miegamasis gobelenas, šiaurės vaivorykštė, balionas animacinių filmų, litografija, vaisių teddy, kilimų sienos, gobelenas balta, black grindų kilimas, estetinės gobelenas, dekoro gobelenas.

Kulka Taškų:

1、Platus: Gobelenai, idealiai tinka bet kokio tipo namo ar šalis dekoro, kuris yra matomas saldus ir elegantiškas liesti, ir kilimams, taip pat funkcija sprogus jausmą pluošto rainbow, su ryškių spalvų ir tekstūros - puikus jausmas sezonų ir švenčių dekoravimas, arba puiki dovana vaikų kambariuose ar darželio.

2、Rankomis austi Stiliaus: gobelenas atrodo elegantiškai ir mielas, kai jis yra pakabinti ant sienos, ar apdorotas, kaip fonas apdaila.Siuvinėjimas, gali būti pakabinama, gyvenamasis kambarys, miegamasis, kabinetas, restoranas.Ne ypatingas akimirkas, pavyzdžiui, gimtadienio, kūdikių dušai, vestuvėms ar festivaliai, galite pridėti kažką mielas tas akimirkas.

3、Puiki Apdaila: gobelenas, Kad bus pridėti jausmas, šiluma ir saldumas į darželį ar vaikų miegamasis.Jūs galite pakabinti siuvinėjimas ant sienos, šalia lovelę, lentynos, į bedposts, židinys, windows, ir daugiau.Siuvinėjimas yra gera nuotrauka daiktą ar ornamentu naudoti.

4、Premium Medžiaga: pluošto vaivorykštė sienos kabo gobelenas kildina save iš medvilnės virvės.Ir medžiagos, siuvinėjimas, taip pat sudėtyje yra natūralių eukalipto.Siuvinėjimas rankomis austi.

5、Puiki Dovana: gobelenas gali būti šventinis dekoravimas duoda daugiau, šilumą jūsų šeimoje.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Rankų Darbo Bohemijos Miegamasis Gobelenas

Dydis: apie 30*50 cm/11.81*19.69 į

Svoris: apie 220g

Įpakavimas: OPP krepšys

Spalva: balta + vaivorykštė

Medžiaga: medvilnės virvė + aukštos kokybės importuotos eukaliptų (nagai nėra komplekte)

Pakavimo Sąrašas:

1*gobelenas


  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: 100% Medvilnės
  • Formos: Ovalo formos
  • Technics: rankų darbo
  • modelis: Kita
  • Modelio Tipas: Kita