Karšto Pardavimui Naujas Seksualus Kalėdinis Kostiumas Moterims suaugusiųjų Fancy Dress Off Peties su Willy Raudona Santa Cosplays Kostiumas

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€17.72

Žymos: kavos freskos, kamuolys nuotrauką, chrismas suknelė moteris, saldainiai suknelė moterims, kopijuoti suknelė, blazzer suknelė, ratas suknelė, rosase, sluoksniuotos matyti per, margo chalatas.

Karšto Pardavimui Naujas Seksualus Kalėdinis Kostiumas Moterims suaugusiųjų Fancy Dress Off Peties su Willy Raudona Santa Cosplays Kostiumas

Daugiau Naujų Kostiumų Mūsų Parduotuvė Adresas:

Kolekcija, Mūsų Parduotuvėje (Boutique Suknelė Parduotuvė Nr.:937113) Naujas Siurprizas Rodo Kasdien

Elemento Tipas: Sexy Kalėdos Suknelė

Medžiaga: Poliesteris,Spandex

Modelio Numeris: FQ9087

Spalva:Raudona

Dydis: Nemokamai Dydis

Stilius: Kalėdos/Halloween/Šalis/Karnavalas

Įtraukta: Suknelė

Mokėjimo Kredito kortele arba Banko Pervedimu/Western Union " / " Boleto ir t.t

Pristatymas Būdas: DHL/EMS/Kinijos Oro Paštas Post/Honkongo Oro Pašto Postas

2 Spalvų Moterys Seksualios Kalėdų Kostiumai Off Peties Priekiniai Juoda Mygtukų Vikrus Suknelę ir Skrybėlę Santa Sąlyga Lady Išgalvotas Dovanų JAV dolerių 21.36 /vnt.

Reikšmė Mažiausia Kaina Moterys Seksualios Kalėdų Komplektai, Suknelė, Sijonas+Viršūnes+Skara+Hat Lady Laikotarpio Kostiumai, Šviesos Blizgančiais Drabužiais JAV dolerių 21.59 /vnt.

Reikšmė Moterys Laikotarpiu Suknelė Kelio Ilgis Leopard Žiedas Skrybėlę ir Skara Diržas Gražių Mergaičių, Santa Kalėdų Vakarėlį Cosplay Kostiumai JAV dolerių 22.89 /vnt.

2014 Naujas 2 Gabalas Žiemos Tinka Moterims, Seksuali Suknelė Su Kailis Atvartas Viršūnes Parodyti Bambą Žemo Liemens Sijonas Su Diržu Mergina Festivalis Cosplay JAV dolerių, 22.49 /vnt.

Naujas Dizainas Karšto Moterims Seksualus Nuryti Uodega Suknelė Kalėdų Santa Sąlyga Lady Dovanos Bodycon Suknelė su Kojų Šildytuvus Priekyje suvarstomi JAV dolerių 22.89 /vnt.

Aukščiausios Kokybės Seksualių Moterų Kalėdų Komplektai, Raudona Bodysuit Gobtuvu Kostiumas ilgomis Rankovėmis Lankstus Jumpsuits Šlapias Atrodo, Tvarstis-Diržas JAV dolerių 23.69 /vnt.

Naujų Pardavimo Europoje Kietas Seksualus Ponios Kostiumas Karšta Raudona ir Balta Juostele Trumpą Suknelę Backless Su Sexy Juostele Skirti Moterims Kalėdų Žaisti JAV dolerių 21.49 /vnt.

Drop Laivyba Naują Atvykimo Sexy Santa Suknelė Moterims Nustatyti Kostiumas Viršuje Sijonas+Hat+Kojų Šildytuvus Žemų dažnių Merginos Angel Dress Up Žavinga JAV dolerių 24.19 /vnt.

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Imtis realių objektų, kaip standartas!Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose,

bet ne tos pačios veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.

1.Apie Vietinių mokesčių ir importo muitus

Vietinių mokesčių ir importo muitus, gali atsirasti kai kurių šalių ir kurios nėra įtrauktos sumos, įrodyta.Pirkėjas ar gavėjas siunta yra atsakingas už visus tokius mokesčius ir muitus.Mūsų produktai yra parduodami visame pasaulyje, ir mes negali garantuoti, kad jie atitinka importo reikalavimus kiekvienai šaliai.Jei kyla abejonių, susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba išankstinio užsakymo.

2. Kaip gauti mokesčių mažiau arba laisvą nuo importo ?

Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą mokesčių mažiau arba laisvą nuo importo, mes pripažins jį kaip DOVANĄ, arba pavyzdys su mažesnės vertės.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.Jei reikia, taikant tikrosios vertės, arba visus kitus prašymus, prašome užsirašyti informaciją apie Pastabose, kai jūs Užbaigti užsakymą.

1) Pilnas mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą.

2) pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

1. Kiekvienas užsakymas bus pristatytas per 3~5 dienas po apmokėjimo (išskyrus atostogų & sandelyje būklės).

2. we will ship iš daiktų, per China Post " Oro Paštu .Galite rašyti man arba leiskite man žinoti, internete, jei jums reikia kitos greičiau express".

3. Kreipkitės į mus pratęsti laiką, jei jūs negalite gauti ją per pristatymo laiką.

4. we will ship elementus savo adresą,Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas bei pasiekiamas iki kasos.

1. Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti.Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Jei jums grąžinti prekes, turite mokėti grįžti krovinių.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.


  • Didmeninė: Parama
  • Elemento Tipas: Kostiumai
  • spalva: raudona
  • Stilius: Helovinas/Kalėdų/Šalis
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Specialios Paskirties: Kostiumai Ir Priedai
  • Šaltinio Tipas: anime
  • Modelio Numeris: FQ9087
  • Dydis: Free Size
  • Sudedamosios dalys: Suknelės
  • Drop laivyba: Parama
  • Mažmeninė: Parama
  • Simbolių: Santa Claus
  • Medžiaga: Poliesteris, Spandex
  • Lytis: MOTERIS