Moterų, Vyrų, Pėdų Skausmas Masažo Batai Shiatsu Refleksoterapija Sandalai Akupunktūra Padų Magnetotherapy Pėdų Masažas Šlepetės Bateliai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€3.96 €2.02

Žymos: masažas shiatsu kaklo, akupunktūra masažo šlepetės f, oussirro masažo batai, mulas batų moterys, scholl masažas sandalai, massag, guašas grandiklis, sandalai vyras sandalai, pora šlepetės masažas, renault sandero.

Aprašymas:

1.Labai patogus ir saugus namų sveikatos priežiūros

Pėdų masažas nereikia jokios įrangos, įtakos neturi vietos apribojimų, kaip ilgai, kaip masažas batus ant kojų, nereikia atidėti bet kokius darbus, taupyti laiką.Praktika įrodė, saugus ir veiksmingas yra didžiausias privalumas koja.Ši terapija nereikia duoti ar priimti injekcijos vartoti vaistus, be galvos, be jokių šalutinių poveikių, ligonius gydyti ne ligą gali sustiprinti, visiškai medikai ir socialinės viešosios pagirti labai "ne žaizda medicina" ir "gamtos terapiją" reikalavimus.

2. Netikėtumo efektas sveikatos priežiūros

Koja gali užkirsti kelią ir gydyti šimtus ligų, tokių kaip galvos skausmas, dantų skausmas, ūminis juosmens sausgyslių patempimas, išvarža, viduriavimas, dažnai tiesiog masažas, gali padaryti, išskyrus ligos.Kaip ir daugelis lėtinių negydomų ligų, tokių kaip cukrus ligos, aukštas kraujospūdis, nemiga, prostatos hiperplazija, ir t.t., tol, kol turi atkaklumo

Laikytis masažas, taip pat turi netikėtumo efektas.

3. Greitas atsigavimas žmogaus sveikatai

Masažas koja gali greitai užpildys toksino viduje kūno eduction kūno ribų, kad pacientams susigrąžinti ankstyvame dienos.Toks poveikis, greitai yra svarbi charakteristika, pėdos.Į pacientų koja apmąstymų zona arba laipsnį, dažnai galite rasti atitinkamų vidaus organų pažeidimas, gaminamas toksinas fazės blokavimą.Preliminarūs tyrimai rodo, kad šis indėlis yra šlapimo rūgšties kristalai ir kitų toksinų ilgalaikių indėlių ir formavimas, ir tai stipriai paveikia žmogaus organizmo kraujo apytaką, todėl įtakos atitinkamų vidaus organų funkcijas ir sveikatą, žmogaus kūno.Masažas atitinkamus taškus arba atspindys srityje gali padaryti šios rūšies indėlių toksinų per šlapimo sistemos ir virškinimo sistemos eduction kūno ribų, taip pat gali per odą su prakaitu biudžeto įvykdymo patvirtinimo.Po toksinus, viduje žmogaus kūno kraujotaką funkcija greitai grįžo į įprastas, sergančių organų, taip pat gali gauti pakankamai mitybos ir greitai grįžti į normalią būseną, todėl greito atsigavimo žmogaus sveikatai.

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnė, EVA, PVC

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis:

Raudona spalva Dydis: ilgis: 25cm ;Plotis: 7.5 cm

Juoda spalva Dydis: 28cm, Plotis: 9cm

Naudojimas:

1. Ryte kiekvieną dieną reikalauti naudoti 15 minučių laiko, Nes masažas ofbuttocks acupoint stimuliacija 15 minučių yra geriausias laikas, ne laikas per ilgas.

2. Po naudojimo atsigerti paprasto virinto vandens, daugiau, daugiau, palankią sveikatai.

Effection:

Pėdų masažas pėdų tam tikrų dalių ar akupunktūra taškų, be to, norint pagaminti atitinkamą terapijos poveikis ne, vis dar gali būti kai kurių atsakas į gydymą.

Pagal daugelio metų patirtis, šios reakcijos gali būti suskirstyti į dvi kategorijas; Viena yra normali reakcija; antra, yra specialios reakcijos. (statmena) kojų masažą.

Taip yra bendras specialiųjų reakcijos:

(1) sunkus inkstų liga sergantiems pacientams po masažo, per tam tikrą laiką, šlapimas gali tapti juoda arba raudona.Toliau masažas žemyn, natūraliai grįžti prie normalaus.

(2) nugaros skausmo pacientų, masažas, bus vėl po daugiau skausmo.Bet per 1 dienomis.Ligos labai sumažinti, tai po masažo kraujo tėkmės greitis, pagrindinių ir šalutinių kanalų atblokuotas, pagamintų per reakcija.

(3) varices po masažo, į veną bus labiau akivaizdu, vis rupi.Tai yra geras milijonas galva, tai yra pakeisti kraujo, stumti Chen naujų poveikis.Turėtų laikytis ir toliau masažas, ne nenutrūks.

(4) kai kuriems pacientams po masažo, čiurnos patinimas bus, ypač su limfos grįžti sutrikimas pacientams.Nebijokite, toliau masažas, palaukti, kol po skystis teka.Patinimas gali fizinis išnykimas.

Pcakage Apima:

1 Pora Masažo Šlepetės


  • Dydis: Medium
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Modelio Numeris: SY-412
  • Prašymas: Pėda
  • Prekės Pavadinimas: SALORIE
  • Medžiaga: Medvilnė, ABS
  • Kilmės: KN(Kilmės)