Gamtos Smaragdas Kristalų Pakabukas Gydymo DT Brangakmenio Lazdelė Reiki Žalia Fluorito Wrap Nerijos Karoliai Jogos Macrame Vyrams, Moterims

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€3.84 €2.69

Žymos: smaragdas masės, ledinis jade bangle, fluorit akmens, Mėlynas Topazas, smaragdas rough stone, macarme, taškas brangakmenio pakabukas, smaragdas pakabukas vyrams, smaragdas karoliai pakabukas, Smaragdas.

Aprašymas:

-100% natūralus rankų darbo mėlyna-žalia brangakmenio

- Grynas natūralus mėlyna-žalia fluorito grubus, kiekvienas su savo unikalų tekstūros, unikalią dovaną

- Magnetinis laukas, gaunamas mėlyna-žalia fluorito akmuo gali skatinti metabolizmą per įtaką vandens molekulės žmogaus ląsteles.Be to, nedidelis magnetinis laukas generuoja mėlyna-žalia fluorito grubus taip pat galite reguliuoti naudotojo žmogaus bioelectricity, kad bioelectrical sutrikimo sukeltas pažeidimas naudotojo kūnas vėl tampa normali, todėl, kad naudotojo kūno lieka sveikas.Pagaliau, magnetinio lauko mėlyna-žalia fluorito grubus, taip pat gali apsaugoti nuo dirglumas, nemiga ir kitų ligų, kurias sukelia elektromagnetinės bangos šiuolaikinėje visuomenėje, ir padėti dėvėtojui apsaugota nuo kenksmingų spindulių.

Parametrai:

- Grūdų: Natūraliai susiformavę, kiekvienas yra unikalus

- Dydis: apie 2-3 cm ilgio

- Spalva: mėlyna žalia

-Medžiaga: Natūrali mėlyna-žalia brangakmenio

Pakavimo Sąrašas:

1x Gamtos Mėlyna-Žalia Brangakmenio

Pastabos:

1. Šis produktas yra visiškai natūralus, ne visai tas pats, kiekvienas yra unikalus, kai kurie produktai turės įtrūkimų, tai yra natūralu, formavimas, o ne žalos.

2. Dėl unikalumo gamtos liejimo gaminio spalva ir forma yra atsitiktiniai, tikiuosi jums patiks.


  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Stilius: Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
  • Medžiaga: Organinės Medžiagos
  • Temos: Talismanas
  • Regioninės Funkcija: Kinija