Funkcija Signalo Generatorius "PASIDARYK pats" Rinkinys Sine/Trikampis/Kvadratas Išėjimo 5Hz-400KHz Signalo Generatoriaus, Reguliuojamas Dažnio, Amplitudės XR2206

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€12.49 €9.74

Žymos: funkcija generatorius rinkinys, XR2206CP, "pasidaryk pats" rinkinys xr2206, generatorius rinkiniai, aukštos įtampos generatorius rinkiniai, vėjo generatorius rinkiniai, generatorius sine, funkcija generatorius "pasidaryk pats" dds, generatorius xr2206, funkcija generatorius xr2206.

Funkcija Signalo Generatorius "PASIDARYK pats" Rinkinys Sine/Trikampis/Kvadratas Išėjimo 5Hz-400KHz Signalo Generatoriaus, Reguliuojamas Dažnio, Amplitudės XR2206

Kulka Taškų: 1、Didesnis Tikslumas: Su ICL8038 ir didelės spartos op amperų, tikslumas yra didesnis.

2、Profesionalus Naudojimas: signalo generatorius "PASIDARYK pats" rinkinys yra profesionalus produktas, kuris gamina sine wave / trikampio banga / square wave / teigiamas ir neigiamas banga sawtooth banga.

3、Reguliuojamas Dažnio ir Amplitudės: dažnių reguliavimas turi šiurkščiavilnių ir bauda reguliavimo funkcijas.Dažnių diapazonas: 5Hz~400kHz; darbo ciklas diapazonas: 2~95% (reguliuojamas).

4、Veiksmingas Naudoti: Jis palaiko bi-stiprintuvai, ir ne blokas, kondensatorius, ir užtikrina aukšto ir žemo dažnio signalų iškraipymo.

5、Lengva Įdiegti: Tai yra "PASIDARYK pats" rinkinys litavimo ir montavimo darbus, visus, kurie per skylę agregatai lengvas montavimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: ICL8038 Žemo Dažnio Signalų Generatorius "PASIDARYK pats" Rinkinys

Medžiaga: FR4 + Akrilas

Maitinimo įtampa: 12V~15V

Dažnių diapazonas: 5Hz~400KHz (kolonėlė)

Darbo ciklas diapazonas: 2~95% (kolonėlė)

Mažas praradimas true sine wave: 1%

Žemos temperatūros drift: 50ppm / °C

Išėjimo trikampio banga tiesiškumas: 0.1%

DC offset diapazonas: -7.5 V~7.5 V

Išėjimo amplitudė svyruoja: 0.1 V~11VPP (darbinė įtampa 12V)

Lentos dydis: apytiksl. 7.8*5cm/3.07*1.97 į

Gatavo produkto dydis: apytiksl. 8.7*6*1.7 cm/3.43*2.36*0.67 į

Produkto svoris: apie 81g/2.86 oz

Pakuotės dydis: apie. 11*7*3cm/4.33*2.76*1.18 į

Pakuotės svoris: apie 95g/oz 3.35

Pakavimo Sąrašas:

1*Signalo Generatorius "PASIDARYK pats" Rinkinys

1*Vartotojo Instrukcija (Anglų Kalba)

Mūsų Brazilijos draugais:

Brazilija pareigas laikinai paskelbė, kad jis bus už maždaug $3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija ir bus grąžintas, jei nebūtų mokama.Jei negalite priimti $3.5 muitinės mokestis, prašome užsakymą.

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome patikrinti žemiau esančią nuorodą, ačiū jums labai už jūsų supratimą!

Pirkėjas skaityti

1. Apie mokėjimą

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus:

2. Apie pristatymo

A. Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Mes priims skirtingus kanalus pagal charakteristikas krovinių pervežimai.Ji gali siekti daugiau nei 200 šalių ir regionų.Pažadame, kad visi užsakymai bus išduodami per keturias dienas.Nuo stebėjimo metu skirtingus kanalus, bus kitokia, pašto siuntiniai paprastai rodo 1-4 darbo dienas tarptautinės express pristatymas, ir, jei yra spūstis, stebėjimo metu informacija bus pratęsta.

A. Apie muitinės ir muitinės

Pašto siuntiniai paprastai nekuria tarifus, tačiau muitinės teisės aktus įvairiose šalyse yra skirtingi muitinio įforminimo metu.Prašome sekti informaciją laiko ir kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu būtina.Tarptautinis skubus pristatymas paprastai generuoja muitai.Prašome suprasti, vietos muitinės, mokesčių standartus, siekiant išvengti muitinės problemas sukelia produktai turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba pateikti informaciją, vietos muitinės formalumus.Pagaliau, linkiu jums malonu apsipirkti, labai ačiū už jūsų paramą.

3.Grąžinamosios Išmokos Ir Politikos

Dėl tarptautinio susisiekimo ir laiko sąnaudos yra gana didelės, todėl mes teikiame didelę svarbą produktų kokybė.Mes griežtai patikrinti, jei jūs gaunate pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis.Jūsų labui, įsitikinkite, kad patikrinti paketą prieš pasirašyti ir nusiųsti nuotrauką į jav.Mes peržiūrėsime produktą pagal konkrečias sąlygas, produkto, siekiant padėti jums išspręsti šią problemą, jūs turite galimybę mėgautis daugiau nuolaidos.Jei norite pakeisti arba grąžinti gaminį be jokių gedimų, tik grįžti laivyba išlaidos bus imamas ir mes atsiųsime jums naują produktą, gavęs produktą.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą.

4. Spalva skirtumas:

Dėl skirtumų tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Scheler Grąžinimo Politika: Pirkėjai gali grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo dienos.Per šį laiką, jeigu nėra darbo kokybės problema, pardavėjas nepriima grąžinti.

5.Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, tai bus didžiausias mūsų skatinimas ir sukurti geresnes paslaugas už jus.Visos pastangos yra tiesiog duoti jums geresnę savijautą, kartu su nuoširdumu.labai ačiū


  • Prekės Pavadinimas: PW ĮRANKIAI
  • Modelio Numeris: Signalų Generatorius
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys