R&D TC200 Dangos Storio Matuoklis 0.1 um/0-1500 Automobilio Dažų sluoksnio Storio Testeris Matavimo FE/NFE rusijos Vadovą Dažų Priemonė, Pilka

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€67.55 €40.53

Žymos: em2271, rankiniai įrankiai, transporto priemonės, dažų storio matuoklis, storio matuoklis, automobiliu, automobilis geros, dūmų testeris, paprastas testeris auto, tapyba storio matuoklis, mezgimo priemonės, dažų matuoklis.

Šis storio matuoklis yra built-tiek Juodųjų ir spalvotųjų metalų režimu.Ji gali būti plačiai naudojami visų rūšių metalo dangos storio matavimas, kuris yra jūsų nepakeičiama priemonė neardomieji bandymai.Prietaisas gali automatiškai atpažinti medžiaga, kuri turi būti išbandyti ir pasirinkti teisingą matavimo režimas.

Įžanga:

Įžanga: Storio matuoklis naudojamas išmatuoti storio nepadengti ir neapvilkti lapas ant metalo, e.g dažų/emalį/chrome plieno, dažyti ir anodavimas dangos, aliuminio/vario.Vėžės laikosi tikslumo integruota zondas, ir naudojami principai i-magnetinės indukcijos ir sūkurinių srovių) poveikio, kuris automatiškai aptinka atributas substratai.Funkcijos įvadas: 1. Visą vaizdą, didelis ekranas, LCD ekranas 2. Ekranas turi savo apšvietimo funkcija. 3. Fe&NFe integruota zondas gali automatiškai matuoti geležies pagrindo paviršiaus danga ir ne magnetinis pagrindas danga ant aliuminio. 4. Tai yra patogiau priemonės rodmenis. 5. Visą korpuso pusių yra padengta klijais ir silicio siekiant išvengti slydimo ir pagerinti rankena. 6. Ji turi funkcija automatinis išjungimas, energijos taupymo, 5 minutes be veikimas, automatiškai išsijungia ir energijos taupymo.

Pakavimo Sąrašas: (Baterijos nėra įtrauktos)

1*TC200 Dangos storio matuoklis 1*Apsaugos atveju 1*Aliuminio padėklas 1*anglų rankinis ir rusijos vadovą 5*Standartinis folija 1*Lron substratas


  • Modelio Numeris: TC200
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Su Apšvietimu, Ar Ne: Taip
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Prekės Pavadinimas: MTTP PRIEMONES