Paimti Šunį Kalno Diržas Krūtinės Dirželio tvirtinimas GoPro Hero 8 7 6 5 Juoda/už GoPro Max Black/GoPro 5 4 Sesijos Fotoaparato Priedai

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€13.93 €10.59

Žymos: pro hero 5 sesijos priedai, hero 5 sesijos priedų, aitvarai šunys, krūtinės mount yi, gopro 9 herojus, iškviesti, kamera šuo, iškviesti smok, anime jp, gopro.

Paimti Šunį Kalno Diržas Krūtinės Dirželio tvirtinimas GoPro Hero 8 7 6 5 Juoda/už GoPro Max Black/GoPro 5 4 Sesijos Fotoaparato Priedai

Kulka Taškų: 1、Sporto Fotoaparato Dirželis Šuniui: Tai sporto fotoaparato dirželis šuniui yra kamera.Jūs galite pažvelgti į pasaulį iš šuns nuomone, tikrai nuostabus.Stovas labai tinka vaikščiojimas ar bėgiojimas.Tvirtas ir Stabilus: 3 elastiniai dirželiai yra nustatytas ant nugaros, krūtinės, 2 austiniai diržai, dirželiai išlaikyti kamera stabili, todėl šuo bus ne sūpynės aplink, kai juda.Produktas yra įrengta kolonėlė apykaklės, krūtinės ir diržas, tinka vidutinių ir didelių šunų.

2、Tvirtas ir Stabilus: 3 elastiniai dirželiai yra nustatytas ant nugaros, krūtinės, 2 austiniai diržai, dirželiai išlaikyti kamera stabili, todėl šuo bus ne sūpynės aplink, kai juda.Produktas yra įrengta kolonėlė apykaklės, krūtinės ir diržas, tinka vidutinių ir didelių šunų.

3、Tvirtas ir Patvarus: dirželis yra pagamintas iš oksfordo audinys, šviesą atspindinčios medžiagos.Ji turi kvėpuojantis akių, gali atsispirti nuo lietaus, purvo, purslų, tinka visais metų laikais.Taip pat dilimui.

4、Appliable Modeliai: šuo diržas tinka GoPro Hero 8 7 6 5 juoda/už GoPro Max black/GoPro 5 4 sesija/GoPro Hero 2018 m./už GoPro Fusion/už GoPro Hero 4/SONY/už Insta360/už DJI/už AKASO/už Xiaomi/už SJCAM/už DBPOWER/už Lightdow/SONY ar kitų dauguma sporto veiksmo kameros.

5、Dviejų Dydžių: M, krūtinė 15-24cm, tinka šuns svoris 20-36kg; L krūtinė 23-ne didesnis kaip 36 cm, tinkamas šuns svoris 36-90kg.Pastaba: Šis produktas neturi būti fotoaparatai ir priedai.

Savybės:

1. Šis sporto fotoaparato dirželis šuniui turi fotoaparatą laikiklis ant nugaros fiksuoti pasaulį iš šuns perspektyvos.Galite naudotis savo sporto fotoaparato įgyti perspektyvą iš sąveikas, pavyzdžiui, žaisti, bėgioti, šokinėti, kasimas, snaiperis, lauko, ir t.t.Žvelgiant į pasaulį iš šuns perspektyvos yra tikrai puikus.

2. Tai pet krūtinės diržas priima snap dizainas, lengva įdėti ar kilimo.Ji yra įrengta su reguliuojamu kaklo žiedas, krūtinės ir juosmens diržas.Tinka vidutinių ir didelių šunų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šunų Diržai su Kameros stovas

Medžiaga: poliesteris

Dydis: M, L

Dydis(mln.):

M krūtinė 15-24cm svoris 20-36

L krūtinė 23-ne didesnis kaip 36 cm svoris 36-90

Svoris(apytiksl.):

M 148g

L 206g

Pakuotės dydis(apytiksl.):

M 20*30cm/7.87*11.81 į

L 25*35cm/9.84*13.78 į

Įpakavimas: opp

Pakavimo Sąrašas:

1*Šuns Pakinktai su Kameros stovas


  • Tipas: Diržai