AD9959 modulis RF Signalo Generatoriaus, Keturių Kanalų DDS Modulio Instrukcija Serijos Išėjimo Valymo Dažnio AM Signalo Generatorius

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€62.41 €49.93

Žymos: adf4351 signalo generatorius, 27mhz radijas, xr2206, ad9850 dds, mobiliųjų telefonų detektorius, ad9959, radijo xdata, signalo generatoriaus spindulys, cb garsiakalbis, generatorius mgs "pasidaryk pats".

Renginiai:

Į AD9959 modulis remiasi AD9959 modulis, kuris buvo pradėtas prieš mūsų parduotuvėje.Ji sujungia į vieną lustą kompiuterio kontrolę.Jis gali išvesti tiesiogiai per nuoseklųjį prievadą.Funkcijas komandinėje valdymo modulis yra patogiau naudoti.Jis yra keturių nepriklausomų programuojamų kanalų (dažnių amplitudės ir fazės), kuri gali suvokti, valymas, 2FSK, 4FSK ir ESU funkcijas.Didžiausias išėjimo signalo dažnis gali būti iki 200 MHz, kuri gali būti tiesiogiai prijungtas prie kompiuterio per USB kabelį.

Savybės: *Keturi sinchroninio DDS kanalai (500MSPS) *Nepriklausomas Dažnumas/Etapas/Amplitudės Kontrolės Tarp Kanalų *Pauzė Atitikimo Dažnių/Etapas/Amplitudės Keitimas *Puikias tarpai tarp (>65dB) *Tiesinė Dažnumas/Etapas/Amplitudės Skenavimo Funkcija *Iki 16 lygio dažnumas/etapas/amplitudės moduliacijos (pin neprivaloma) *Keturių integruotų 10-bit analog-to-digital converters (DAC) *Viena Programuojami VPK Visas Dabartinių *Dažnių Reguliavimas Rezoliucija: 0.12 Hz arba virš *14 bitų etapas migracijos rezoliucija *10-bitų perdavimo nuotolio reguliavimas rezoliucija Pastaba: aukščiau nurodytų funkcijų yra lusto funkcijas, naudojamas tik kaip klientų pasirinkimą, ir skiriasi nuo modulio funkcijos.Parametrai: *Pavadinimas: AD9959 keturių kanalų DDS modulis *PCB valdovas: 67mm*60mm *Maitinimo Įtampos Diapazonas: USB5V ar Serija 5V (Ne Maitinimas tuo pačiu metu), Taikant: *Dažnių sintezės judrus vietos generatorius (LO) *fazuotosios Radaras/Inna *Priemonės ir Prietaisai *Sinchronizuoti Laikrodis *RF Šaltinis AOTF (Acousto-regos Derinami Filtras) pakuotę įeina: modulis;*1 PDF schema*1:Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo po pirkimo, mes atsiųsime informaciją į savo pašto dėžutę Modulis bandymo schema

Apie Elecdemo:

Elecdemonded 2015 m., Elecdemo yra nusistovėjęs technologijų kompanija, kuri sujungia tiekimo , R & D , prodund pardavimo , remti agentai , frančizės , pritaikymas ir urmu perka .Mes esame įsipareigoję suteikti mūsų klientams geriausias elektroninės funkcinis modulis produktų už mažiausią kainą .Mes turime profesionalių dizaino ir gamybos komanda providecustomer paslauga, padėti mūsų klientams žymiai pagerinti efektyvumą plėtros,mokytis ir mokslinių tyrimų.

Apie Transpiration:

1. Pasaulio laivybos, (išskyrus tuos atvejus, kai countriesand APO/ FPO)

2. Importo muitai: Mokesčiai nėra įtraukti į theprice ar siuntimo išlaidas.Muitinės mokesčiai yra atsakingas pirkėjas.

3. Jei paketas yra ne pristatytos per 30 dienų.prašome susisiekti su mumis.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

Apie Pristatymą:

1. Mes proceso tvarka, po kurio laiko mokėjimas patvirtino.Dėl skirtingos inventoriaus būklę ir laiko, mes jus pasirinkti, kad laivas iš mūsų pirmojo sandėlio greitas pristatymas.

2. Mes tik siųsti patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

3.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Pristatymo laikas gali skirtis, ypač švenčių dienomis.

Apie Garantija:

1. gamintojai tik warrantyon nekokybiškų daiktų(išskyrus elementus damagedand/ar netinkamą jų gavusi).Priedas yra apdrausta 3 mėnesių garantija

2. Rodomas vaizdas yra imtasi realiu laiku, bet dėl skirtingų gamybos partijų, thecolor, gali būti skirtingos.Nuotrauka yra nuoroda tik, ir tikrasis objektas yra subjectto galutine

3. Sugedęs prekė turi būti pranešta ir reurned per garantijos terminą(jei įmanoma,originalioje pakuotėje

4. Jei produkto savybės neatitinka reklamos, mes padengti visas siuntimo išlaidas.

Apie Atsiliepimą:

1. Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų, mums labai didelė garbė receivea dosnūs nekilnojamojo vertinimo ir nuotraukas, th !!!!

2. Bet koks produktas arba laivybos problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčo orleaving visus atsiliepimus/neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemą untilyou yra patenkinti.

Grįžta ir Kompensacijos:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir jums bus ne turėti galimybę grąžinti nuo gavimo data after30 dienų.Jei elementą jau priklausė jums už daugiau nei 7 dienos, laikoma, usedand mes ne bus grąžinti arba pakeisti jį.be jokių išimčių!Grįžti laivybos išlaidos yra theresponsibility iš buver.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, turite pateikti mums shippingtracking numerį.

3. Jei yra grąžinti, prašome mus iš anksto, mes jums padėsime ją išspręsti.Jei jis negali besolved internete, mes priims jūsų grįžti ir grąžinti jį jums.


  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamas su: ad9959
  • Priedų Tipas: Radijo Dažnio Generatorius
  • Dydis: 67mm60mm
  • Dviguba Maitinimo Šaltinis: 1.8 V
  • Prekės Pavadinimas: ElecDemo