Mini magnetinio teptuku Stiklo Akvariumas Švaresnis Grandiklis su Stipriais Magneto Mini Magnetas Žuvų Bakas Lengva Pašalinti Dumblių Stiklo Šepetys valyti

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€4.78 €3.45

Žymos: stiklo dumblių grandiklis, mini akvariumas, akvariumas švaresnis magnetas, magnetas neodimis, akvariumas nano, akvariumas pipete įpilama, akvariumo žuvims gyventi, sunglass moterims, akvariumas sifonas, akvariumą valyti.

Produkto Aprašymas: Elemento Tipas:Žuvų Bakas Šepetys Spalva:Balta,Žalia,Violetinė,Oranžinė,Raudona Funkcija:Reguliuojamas Dydis:4cm*3.4 cm/1.57"*1.33" Savybės: 1. Mažas dizainas gali išvalyti visus kampus ir tinka mažų žuvų(pagal 60cm) 2. Su stiprus magnetinis, ji gali būti naudinga, net stiklo storis 10mm ir lengva ir patogu naudoti 3. Minkšti šeriai negalima suplėšyti vienas nuo kito ir gali valyti iš veido žuvų bakas, nepaliekant dėmių. 4. Sukurtas anti-subraižyti magija aplinkosaugos ¾enklelis, tai lengva valyti ir nėra subraižyti stiklą. 5. Ji yra gražus ir mielas išvaizda ir patogus touch.Paketas Apima: 1 x žuvų bakas teptuku Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų. 2. Dėl ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.


  • Tipas: žuvys
  • Medžiaga: Plastikiniai