Yieryi Skaitmeninis Akvariumas Wif pH Testeris ORP oksidacijos-redukcijos Metrų wifi Išėjimo Relės pH Orp Stebėti Vandens Kokybę

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€131.72 €72.45

Žymos: automobilių relay testeris, orp vandens skaitiklis, akvariumas uv, sodo vandens, oksidacijos-redukcijos jutiklis, ph, testeris, pramonės ph reguliatorius, gliukozės matuoklis, ph testeris.

Prašome atkreipti dėmesį:

PH-803W, APP programinė įranga gali nuskaityti šį QR kodą atsisiųsti, QR kodas, atsisiųsti slaptažodis yra: 778856, šiuo metu palaiko tik Android sistema atsisiųsti ir naudoti, laikinai nepalaiko "Apple" terminalas, jei jums reikia APP programinę įrangą, video, prašome susisiekti su manimi, Pateikite savo elektroninį paštą, aš atsiųsime jums APP programinės įrangos ir programų programinę įrangą, vaizdo, kad padėtų jums įdiegti, nuoroda į telefoną ir naudoti produktą.

Pareigos

Šis 2-in-1 "WIFI" pH & ORP valdytojas ir stebėti vienu metu priemonių ir rodo tiek pH vertė ir oksidacijos-redukcijos vertė (ORP).Jis ateina su 2 BNC elektrodai (pH) ir oksidacijos-redukcijos) ir 2 išėjimo galia lizdai.Abiejų elektrodų yra nuimamas, jie gali būti pakeisti lengvai bet kuriuo metu.Kaip relės išėjimo galia lizdai, galite prijungti savo 110V/ 220V prietaisas, e.g.oro išleidimo akmens, O3 ozoniser, deguonies siurblys, CO2-reguliatorius, elektromagnetinių vožtuvų ir kitų ORP & pH kontrolės prietaisai.Tiesiog nustatykite norimą Hi/ Low pH/oksidacijos-redukcijos vertės valdytojas.Jis taps jūsų prietaiso, jeigu šiuo metu išmatuotas pH arba oksidacijos-redukcijos vertė yra mažesnė nei jūsų nustatytas vertės, ir jis bus išjungti savo prietaisą, jei išmatuota vertė yra didesnė nei nustatyta vertė.

Operacija ir Clibration:

Kalibravimo veiksmus: pH kalibravimo: Į pH6.86 Kalibravimo tirpalas 1.Jungimas KINTAMOSIOS srovės maitinimo šaltinis.Įmerkite ph elektrodas a pH6.86 buferinio tirpalo, ir atsargiai maišoma, kol svarstymą, siekiant stabilizuoti. 2.Ilgai paspauskite [b] ,kol lemputė "pH" mirksi.PH6.86 yra parodyta pirmoje eilutėje. 3.(1)Trumpas paspauskite mygtuką [a] norėdami išeiti iš dabartinio režimo, jei kalibravimas ph6.86 nėra atliekamas.Tada prietaisas grįžta į matavimo režimą. (2)Trumpas paspauskite [c], užbaigti kalibruoti pH 6.86, kada perskaityti antroje eilutėje yra stabilus, jei kalibravimas ph6.86 atliekamas.Tada prietaisas automatiškai grįš į matavimo režimą. 4.Kalibravimo pH6.86 yra baigtas.Į pH4.00 Kalibravimo tirpalas 1.Jungimas KINTAMOSIOS srovės maitinimo šaltinis.Įmerkite ph elektrodas pH 4.00 buferinio tirpalo, ir atsargiai maišoma, kol svarstymą, siekiant stabilizuoti. 2.Ilgai paspauskite [e,], kol lemputė "pH" mirksi.pH 4.00 yra parodyta pirmoje eilutėje. 3.(1)Trumpas paspauskite mygtuką [a] norėdami išeiti iš dabartinio režimo, jei kalibruoti pH 4.00 nėra atliekamas.Tada prietaisas grįžta į matavimo režimą. (2)Trumpas paspauskite [c], užbaigti kalibruoti pH 4.00, kada perskaityti antroje eilutėje yra stabilus, jei kalibravimas ph4.00 atliekamas.Tada prietaisas automatiškai grįš į matavimo režimą. 4.Kalibruoti pH 4.00 yra baigtas.ORP kalibravimas: Šis skaitiklis buvo tiksliai precalibrated už mV asortimentą gamykloje.ir nereikia vartotojai kalibruoti.Prijungti: Įsitikinkite, kad prietaisas ir telefono prijunkite pačios WIFI.Užsiregistruoti ir prisijungti.Sąsaja Savo Prietaise,paspauskite "..." viršutiniame dešiniajame kampe ir spustelėkite Įtraukti Įrenginį.Įveskite WiFi ID ir slaptažodį.Tada spustelėkite Pirmyn.Įveskite sąsajos modulio tipo pasirinkimo.Spustelėkite ESP.Ilgai paspauskite [a] ph-803W, kol WiFi signalas mirksi.Patikrinkite, ar "Veiksmų buvo baigtas" ir spustelėkite Pirmyn.Pasiekus 100%,galite patikrinti, ar prietaise sėkmingai prijungtas prie Interneto sąsajos Mano prietaisai.Paspaudę prietaiso,galite peržiūrėti skaityti pH ir ORP taip pat įjungimo / išjungimo sąlyga galios valdymo dėžutė.Kai prietaisas yra prijungtas prie Interneto, paspauskite "... "viršutiniame dešiniajame kampe. galite pervardyti prietaiso sąsaja Parametrai Prietaiso Informacija.Galite patikrinti rodmenis jūsų prietaisas jungiasi bet per telefoną.Dėmesio: Kalibravimas vėl po ilgo laiko pertraukos Turėkite vandens ne per zondą.Naudojimas: Šis prietaisas yra tinkamas akvariumo,hydroponics sodinti,žuvų auginimas ir bakas ir baseinas.

Descriptio:

Matavimo diapazonas PH: 0.00 ~ 14.00 pH ORP: -1999 ~ 1999mV Tikslumas PH: plusmn0.1%+0.02 PH ORP: plusmn5mV Rezoliucija PH vertė: 0.01 pH ORP: 1mV Nustatyti Diapazonas PH: 3.50 ~ 10.50 pH ORP: -500 ~ 500mV Relė Kontaktai: 5A už AC 110V arba 220V Aplinka Veikimo Temperatūra : nuo 0 iki 50 degC (32 122 degF) Aplinkos Drėgnumas : 90 arba mažiau nei 90 % R. H. Maitinimo įtampa : AC110V plusmn10% 60Hz / AC220V plusmn10% 50Hz Galingumas : 2 W Įtampa: 110V arba 220V


  • Ekrano Tipas: Skaitmeninis
  • Prekės Pavadinimas: yieryi
  • Su Apšvietimu, Ar Ne: Taip
  • funkcija 3: ORP oksidacijos-redukcijos Matuoklis
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Funkcija 1: wifi ph-metras
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Funkcijos 2: Skaitmeninis ph-metras su wifi
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija 4: pH&ORP matuoklis
  • Modelio Numeris: PH-803W-ES