Greitas, Nemokamas Pristatymas Periodinės Elementų Lentelės Su 83 Rūšies Nekilnojamojo Stabilūs Vaikų Mokymo Priemonė Mokslas Dovanos Naują Atvykimo

  • Atsiliepimai
  • Yra sandėlyje
€66.70 €50.03

Žymos: laikotarpis elementų lentelės, vaikas mokslas, aukso viela, elektrodai, nekilnojamojo periodinės lentelės elementų, cheminis elementas, organinė chemija, elementų lentelė nekilnojamojo elementai, originalus periodinės lentelės, chemijos lentelės, natūralūs cheminiai elementai.

Apie Produktą : Periodinė Lentelė yra 83 stabilūs elementai.Tai priemonės, maždaug 4.5" x 5.91" x 0.79" (114mm x 150mm x 20mm), Jis yra saugus rankena /store ir lengva valyti( Keep it švarus audinys kiekvieną kartą, kai jį liečia, siekiant išvengti pirštų atspaudų) Jis idealus gif t mokslo entuziastai, Specialiai skirtos studentams ir mokytojams, yra ideali mokymo priemonė , studentų dovana ir Amatų Stalo Dekoracija.Idealiai tinka namų puošybai , biuro ar klasės lentelėse.ir t.t

Jis yra pagamintas iš skaidraus akrilo ,turi ilgą gyvavimo laikotarpį, ir kiekvienas elementas mėginys dedamas viena ranka.Periodinės Lentelės gana daug kalba pati už save.Kolekcija puikiai atrodo ant stalo, į savo rankas , ir niekur kitur, ji gali būti rodoma.

Kodėl Jums Turėtų Pirkti Iš Mūsų, Nes jūs iš tikrųjų gauti tai, ko norime parodyti nuotraukas.Ir jums nebus nusivylė, jei jūs.

Įdėjimo kiekvienas elementas, vienas akrilo periodiškai blokas, gaminti procedūra tokia:

1.Pagrindo Akrilo su Periodinės lentelės spausdinti

2.PARUOŠTI Baigė 83 atskirų elementų pavyzdžių , tada klijai kiekvienoje dozatoriumi, viena ir viena ranka, tada naudoti klijų taisyti viduje.( atkreipkite dėmesį:reikia klijai 83 rūšies mėginio vieną kartą)Nuostabi?

3.Po to, kai jis sausas ir fiksuotos, tada, kad įdėjimo imties viduje,kai jis beveik pritvirtinti, dar reikia Siurbimas baigė vieną

4.Galiausiai, deimantas poliruoti vieną ranką

5.Nuostabu yra grynas burbuliukai dujinių elementų (Xenon, Kriptonas, Argono, Neono, Helio, Deguonies, Azoto ir Vandenilio).

Tiesiogiai tiekimo, Sveiki, birių užsakymo

Rinkinyje yra 83 atskirų elementų mėginiuose.Dėl jo retumo ir radioaktyvumo, Technecis buvo išbrauktos iš kolekcijos buvo Prometis.

Išskyrus Urano ir Torio, elementai 84 (Polonio) per 118 (Oganesson) taip pat buvo atmesti (dėl akivaizdžių priežasčių).

Nuostabus ir puikus mokymosi įrankis

1.Akrilo medžiagos yra ekologiškos ir lengvai išsaugoti, tik audinys valymo ,gali išlaikyti daug metų

2.Su nekilnojamojo elementai, specialiai skirta studentams, kurie yra ideali mokymo priemonė, ir studentai dovanos, ir stalo apdailos

3.Sutaupyti laiko ir mokymosi lengva su realiais elementų periodinės lentelės ranka

Akrilo Periodinės Lentelės Ekranas Periodinės elementų Lentelės

Paveldo Periodinės Lentelės priemonės, maždaug 4.5" x 5.91" x 0.79" (114mm x 150mm x 20mm).Rinkinyje yra 83 atskirų elementų mėginiuose.Dėl jo retumo ir radioaktyvumo, Technecis buvo išbrauktos iš kolekcijos buvo Prometis.

Išskyrus Urano ir Torio, elementai 84 (Polonio) per 118 (Oganesson) taip pat buvo atmesti (dėl akivaizdžių priežasčių).

Nors keletas elementų Periodinė Lentelė yra pavojingi, kolekcija yra saugus, tvarko ir saugo.Periodinė Lentelė yra grynas burbuliukai dujinių elementų (Xenon, Kriptonas, Argono, Neono, Helio, Deguonies, Azoto ir Vandenilio).Paveldo Periodinės Lentelės gana daug kalba pati už save.Kolekcija puikiai atrodo ant stalo, į savo rankas, ir niekur kitur, ji gali būti rodoma.

DUK

Ji su realiais elementais?

Žinoma, šis blokas su realiais elementais įdėta.

Ar pritariate, birių užsakymo?

Žinoma, mes tiesiogiai gamyklos, sveiki, birių užsakymo.

Kai tai periodinės lentelės tiktų naudoti?

mokytojų ir mokinių įrankis, studentams, dovanos ir amatų apdaila ant stalas ir suvenyrų...

Ar saugu?

Žinoma, akrilas yra Eco-friendly ir elementai visų įdėtų viduje, vežti ir rodyti saugus.

Ar remti užsakymą prekės urmu užsakymo?

Žinoma, šis produktas yra nuostabi chemijos priemonė, kuri gali parduoti parduotuvėje ar internete, todėl paramos pridėti savo prekės ženklą, logotipą.

Bet aptarnavimas Po pardavimo?

Žinoma, jei turite bet kurį klausimą, kai jūs jį gauti, susisiekite su mūsų laisvai.


  • Tema: Cheminis